După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 12 octombrie 2018

† Comunicat al Cultului Creștin Penticostal din România cu privire la Referendum

Consiliul Bisericesc al Cultului Creștin Penticostal din România, întrunit în data de 10 octombrie 2018, luând cunoștință de rezultatul referendumului din 6-7 octombrie 2018 pentru modificarea Constituției, transmite acest mesaj credincioșilor penticostali și autorităților Statului Român.
Ne exprimăm aprecierea față de toți credincioșii penticostali care au înțeles în mare număr importanța acestei acțiuni și au făcut ceea ce a ținut de ei pentru această cauză. Mobilizarea a fost impresionantă și lăudabilă. Am apreciat, totodată, modul pașnic și demn în care a fost purtată această dezbatere de către credincioșii noștri. Ne bucurăm că în credincioșii penticostali s-au consolidat și mai mult spiritul civic și preocuparea pentru binele cetății.
Statisticile arată că societatea românească susține familia naturală cu o largă majoritate, chiar dacă, din păcate, nepăsarea și ignoranța multora au limitat ecoul referendumului în rândurile populației. Deși nu a atins cvorumul necesar, referendumul va rămâne în istorie ca o declarație fermă a 3.531.732 de români, adică 91,56% dintre participanți, în favoarea familiei naturale, biblice.
Suntem conștienți de faptul că referendumul pentru definirea căsătoriei a fost întâmpinat cu o mare împotrivire. O inițiativă cetățenească, prin definiție, este demersul unor cetățeni, adică a unor oameni care, nefiind politicieni de carieră, nu dispun de resurse sau experiență în confruntarea politică. De aceea, inițiatorii sunt nevoiți să se confrunte cu vicisitudinile politicii românești, cu legislația precară, cu blocada impusă de mass-media, cu contestații la Curtea Constituțională etc. În aceste condiții, românii, în marea lor majoritate, nu au putut fi informați corect și în timp util despre acest demers, iar inițiativa nu s-a tradus în modificarea Constituției.
Biserica Penticostală își va continua misiunea de a mărturisi adevărul etern al Scripturii și de a manifesta o dragoste sinceră față de cei care au nevoie de iertare, de eliberare, de vindecare. Vom continua să ne implicăm în societate, prin proiecte civice, educaționale și umanitare, împlinindu-ne menirea de a fi sare și lumină în lume. Nu ne așteptăm la popularitate sau la deschidere din partea celor care au ales un mod de viață fără Dumnezeu, dar suntem gata să demonstrăm practic că trăirea după principiile Sfintei Scripturi este în continuare cea mai solidă temelie pentru o societate sănătoasă.

Biserica Penticostală va apăra în continuare valorile creștine, va insista ca educația să rămână neîngrădită de ideologia progresistă, va promova libertatea religioasă și de opinie. Conștienți că doar împreună putem stăvili atacurile ideologiei marxiste și atee, ne bucurăm de aportul pe care l-au adus și celelalte culte în desfășurarea referendumului.
Chemăm toți credincioșii la rugăciune pentru propășirea țării noastre, pentru unitate în jurul valorilor creștine și pentru o renaștere spirituală a națiunii, acum, în Anul Centenarului Marii Uniri.
Dumnezeu să binecuvânteze România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.