După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 septembrie 2018

Vasile Bănescu (BOR) 🔴 Referendumul are ca finalitate limpezirea noțiunii de căsătorie, aceasta fiind o instituție civilă într-un stat. Căsătoria a fost mereu destinată uniunii dintre un bărbat și o femeie

Referendumul de pe 6 și 7 octombrie nu are ca finalitate redefinirea familiei, ci limpezirea noțiunii de căsătorie, căsătoria fiind o instituție civilă într-un stat, a insistat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV.

Căsătoria a fost mereu destinată uniunii dintre un bărbat și o femeie în fața legiuitorului, în fața statului, a mai precizat Bănescu.

”Specific cu maximă sinceritate și obiectivitate: acest referendum nu are ca finalitate redefinirea familiei, cum în mod tendențios și manipulatoriu e titrat adesea, ci limpezirea noțiunii de căsătorie, căsătoria fiind o instituție civilă într-un stat. Nu vorbim de cununie religioasă, deci nu se poate vorbi de o conotație religioasă a acestui referendum. Vorbim de limpezirea noțiunii de căsătorie ca instituție venerabilă și absolut validă, care a fost mereu destinată uniunii dintre un bărbat și o femeie în fața legiuitorului, în fața statului”, a declarat Bănescu, pentru B1 TV.

Bănescu a insistat că ar fi o gravă eroare ca acest referendum să fie politizat: ”tema referendumului, care e căsătoria, nu poate fi politizate. Cei care încearcă s-o politizeze sunt perfect criticabili și se situează într-o poziție total dezavantajoasă moral pentru ei. Nu putem politiza o temă care include căsătoria. Căsătoria nu are culoare politică, iar cei care au organizat referendumul sunt inevitabil, totuși, oameni politici. Orice partid aflat la putere ar fi avut datoria absolută față de milioanele de cetățeni să organizeze referendumul. A amesteca referendumul cu politica e o eroare și sper să nu cadă în ea foarte multă lume. Finalitatea referendumului va fi una exclusiv civică”.

Reacția lui Vasile Bănescu vine după ce Madam Clarance, unul dintre cei mai cunoscuți travestiți din România, a declarat, tot pentru B1 TV, că Biserica Ortodoxă Română se implică în politică, iar preoții, în loc să-și vadă de slujbele lor și să se roage pentru oameni, umblă din case în case încercând să convingă lumea să voteze ”da” la referendum. Clarance a instistat că implicarea BOR în politică este absolut inacceptabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.