După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 septembrie 2018

Florin Ianovici 🔴 Nu dați înapoi! Goliat nu se va opri. El înaintează pas cu pas pentru că vede frică, lașitate și dezbinare. Goliat vede că tabara lui Dumnezeu nu luptă și de aceea e din ce în ce mai batjocoritor...

1 Samuel 17:24 "La vederea acestui om, toţi cei din Israel au fugit dinaintea lui şi i-a apucat o mare frică." 25 Fiecare zicea: „Aţi văzut pe omul acesta înaintând?"
Unde se va opri Goliat? Răspunsul este că nu se va opri. După prima zi când s-a oprit - 1 Samuel 17:8 "Filisteanul s-a oprit …" a prins curaj și timp de 40 de zile a inaintat pas cu pas vâzând frica armatei lui Saul.

Cu fiecare zi în care stăm plini de spaimă, resemnați că nu avem ce face, Goliat înaintează pas cu pas. Dimineața și seara iese plin de ocară să intimideze poporul Domnului. În punctele cheie ale zilei ne otrăvește nădejdea - dimineața-și ne tulbură odihna -seara -.
Răcnește din ce în ce mai tare și rostește hule din ce în ce mai mari. Frica noastră alimentează îndrăzneala lui batjocoritoare.
Ei nu se vor opri. Goliat va înainta în fiecare zi în care noi stăm și doar strigăm și ne fluturăm sabia la programele bisericești fără ca să avem curajul de a lupta în numele Domnului.
David a biruit pe Eliab lăsându-l să vorbească singur. Unii frații de-ai noștri ne văd cu ochi critici și ne judecă disprețuitori. David l-a lăsat pe Eliab să vorbească singur și a mers mai departe.
Alții, ca Saul, vor să ne îmbrace în armura lor pentru că nu concept biruința decât în termenii lor.
Problema este că atât Eliab, cât și Saul au uitat cine le este adversarul. Iar David care s-a hotărât să lupte cu Goliat s-a trezit cu lupte noi, neașteptate, cu cei din tabără, cu frații lui. Deci, nu e nimic nou sub soare.
David a luat cinci pietre din râu și le-a pus în traistă. Cu ele și o praștie a plecat la luptă. Noi suntem pietre vii. Împreună vom doborâ pe Goliat. Chiar dacă o piatră a ucis pe Goliat, totuși David nu s-a bizuit pe o singură aruncare, pe o singură piatră. Haideți să fim pietre vii în mâna păstorului Isus.
Goliat nu se va opri. El înaintează pas cu pas pentru că vede frică, lașitate și dezbinare. Goliat vede că tabara lui Dumnezeu nu luptă și de aceea e din ce în ce mai batjocoritor.
Sus la luptă frați creștini. Goliat a fost răpus de mâna lui Dumnezeu nu printr-o armată, nu printr-un împărat sau general, ci printr-un copil care iubea pe Dumnezeu mai mult decât viața sa.
Avem o luptă în 6,7 octombrie.
Vei lupta?
Florin Ianovici 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.