După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 august 2018

Educația suedeză îi transformă pe copii în mici monștri

Specialistul susține că permisivitatea cu care sunt crescuți micuții, pe termen lung, îi transformă în niște mici monștri lipsiți de empatie, cu șanse mari de a eșua în viață și cu tendințe sinucigașe.

Suedia, ca și celelalte țări nordice – Norvegia, Finlanda, Danemarca este cunoscută pentru modul permisiv cu care tratează copiii. Aceștia sunt încurajați să fie independeți de mici și să facă ceea ce își doresc.

Deși modelul scandinav de educație are rezultate excepționale din punct de vedere intelectual – școlile și Universitățile din Suedia se numără printre unitățile de învățământ de prestigiu - din punct de vedere emoțional, metoda suedeză nu ar fi cea mai bună rețetă.
Asta o spune unul dintre cei mai cunoscuți psihiatri suedezi, David Eberhard, părinte a 6 copiii. Acesta spune că stilul permisiv al părințiilor creează o generație de tineri adulți lipsiți de empatie socială, care, după o copilărie de răsfăț, sfârșesc prin a fi dezamagiți în viață. „Trăim în epoca copiilor desfrânați și needucați, iar părinții preferă să nu intervină în proces. Înainte, societatea noastră era una a adulților. Existau anumite valori și o anumită ierarhie. Copiilor li se făcea observație atunci când nu se purtau cuviincios. Dacă un copil nu era cuminte, oricine putea să se apropie de el și să îi spună „Nu e frumos cum te porți, termină”. O astfel de coerență nu mai există astăzi”, a declarat psihiatrul David Eberhard pentru The Telegraph. „A-i spune NU unui copil nu este același lucru cu a bate un copil”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.