Anthony Hayden, judecătorul care a decis în cazul Alfie Evans, a căruia soartă a sensibilizat o lume întreagă, este membru al Grupului lesbienelor și homosexualilor din Barou (BLAGG) și este coautor al cărții despre relațiile homosexuale și pertinența lor față de drepturile copiilor.
O postare de pe site-ul BLAGG - o asociație britanică care susține „lesbienele, homosexualii, bisexualii și persoanele transgender la toate nivelurile profesiei de avocat” - îl include pe Hayden drept membru, scrie LifeSiteNews, potrivit site-ului ActiveNews.ro.
Postarea, care pare să fi fost pusă în 2015, este intitulată „Membru al BLAGG numit la Înalta Curte, miercuri, 31 iulie 2013” și a rămas pe site până la data de 24 aprilie 2018.. Articolul face o descriere a modului în care Hayden a fost numit Judecător al Înaltei Curți.
În 2012, Hayden a fost co-autor al cărții „Copiii și familiile de sex: Un manual juridic”.
În noiembrie 2017, Hayden a decis că o femeie aflată într-o stare de „minimă conștiență” ar trebui lăsată să moară de foame pentru că ar fi „în interesul ei”.
Potrivit The Telegraph, Hayden a primit între anii 2005-2006 peste 300.000 de lire sterline pentru asistență juridică civilă”.
În 2016, într-o aparentă pauză luată de la hotărârile judecătorești pro-homosexuale și pro-eutanasiere, Hayden a decis ca un copil să fie luat din custodia mamei sale și să fie încredințat tatălui pentru că femeia îi provoca „un prejudiciu emoțional semnificativ”, prin faptul că era de acord ca băiatul să se pretindă fată.
Numele complet al judecătorului este Anthony Paul Hayden. La numirea sa la Înalta Curte, i s-a acordat titlul de cavaler.
Alfie Evans suferă de o boală necunoscută, căreia specialiștii nu i-au putut găsi cauza și tratamentul, iar magistratul britanic a fost de acord, la începutul anului, că a-l menține pe micuț în viață ar fi „nedrept și inuman”.
Șefilor spitalului din Liverpool unde este internat micuțul au explicat că Alfie, care s-a născut în mai 2016, se afla într-o stare semi-vegetativă ce duce la o degenerare neurologică. Părinții săi au încercat să prelungească viața copilașului transferându-l la un spital din Roma, cu speranța că între timp se găsește un leac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.