După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 noiembrie 2016

Nicolae Geantă – La McDonald's servit de-o... vrăjitoare!

Când am intrat ieri trei minute în McDonald's-ul din Ploieşti Nord m-am trezit direct în lumea lui Merlyn. A lui Scaraoţki mai bine zis. Cucuvele atâtnate de lustre, pânze cu căpăţâni de mort, lilieci negrii din carton care pluteau deasupra capului, pânze pictate cu sânge. Dovleci care scoteau limbi de foc. Cu dinţi de rechin. Tablouri de groază. Fetele de la casa de marcat tatuate pe obrazul stâng cu simboluri macabre... Într-un colţ o vrăjitoare vopsită care aranja jocuri copiilor ce mâncau parcă sedaţi. Părinţii admirau cu privire tâmpă. Altă diavoliţă debarasa. Iar nişte copile de-a şasea sau a şaptea cu coarne de... diavol! Am vrut să strig ca Nică: "Iaca pozna". Dar liceenii ce sunt cu mine mă suspectează de analfabetism: "E halloweenul...". 

Oamenii intră, comandă şi halesc pe fugă. Nu fac rugăciuni nici înainte de fast-food, nici după. Înghit grăbiţi din pungile aduse de... vrăjitoare! Hipnotizaţi ca Eva în grădina Edenului, când Dracu' cel mare a venit în şorţul de bucătărie să-i ofere pe tava-i aurită un fruct interzis!

M-am gândit că în copilăria mea macabrul era macabru. Groaza era groază. Greaţă. Scârbă. Astăzi horror-ul a devenit distracţie... Şi unii o beau ca pe sirop! Nu e de mirare de ce creşte numărul de teribilişti ce scot satârul să dea în Dumnezeu!

Învăţaţi oamenii să nu se lase serviţi de diavoli. Nici măcar la McDonald's. Sau cred unii că eu aş fi de modă veche? 
Nicolae Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.