După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 noiembrie 2016

Evenimentul Zilei.ro: Preşedintele Iohannis ne cere să fim toleranţi...


Preşedintele Iohannis, ca şi mulţi alţi preşedinţi, ca mai toţi preşedinţii, este o păpuşă în mâinile altora. Nimic nou, nimic senzaţional.


De exemplu, în cazul familiei Clinton şi, deci, a candidatei Hillary Clinton, ştim deja că unul dintre păpuşari (sau un purtător de vorbe al acestora şi personajul la vedere, transmiţătorul de ordine şi aranjorul de prim plan) este domnul Soros. Sinistrul domn Soros are o întreagă turmă de personaje politice internaţionale, americane, europene, preşedinţi, prim-miniştri, parlamentari, şefi de instituţii europene şi internaţionale, care îi ciugulesc din palmă şi îi ascultă ordinele. Documente despre cele afirmate mai sus cât şi despre implicarea acestuia în întreaga lume găsiţi aici, iar numai lista „aliaţilor” (a se citi, slujbaşilor) acestuia din actualul parlament european o găsiţi aici.
Am adus-o pe dna Clinton în discuţie – deşi aş fi putut aduce sute de alte exemple – pentru că ea şi preşedintele nostru sunt legaţi prin două evenimente recente şi similare.
La începutul lunii septembrie, participând la o gală de strângere de fonduri organizată şi destinată persoanelor LGBT – o adunare selectă! – Hillary Clinton a spus că jumătate dintre susţinătorii lui Trump, adică câteva zeci de milioane, sunt o adunătură de disperaţi, iar cealaltă jumătate, alte zeci de milioane, o adunătură de personaje jalnice:  „rasişti, sexişti, homofobi, xenofobi, islamofobi...”.
Mult mai recent, preşedintele Iohannis i-a făcut pe cei peste 3 milioane de semnatari ai iniţiativei cetăţeneşti privind familia, fanatici religioşi.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.