Jason D. Hill, profesor de filosofie la Universitatea De Paul din Chicago, este homosexual. Ceea ce nu l-a împiedicat să scrie un articol argumentat, vitriolic, prin care critică stilul de viață promiscuu al homosexualilor și îl consideră incompatibil cu căsătoria. Autorul etichetează homosexualii drept narcisiști, singuratici, dezorientați, dependenți de droguri și de sex. Hill critică societatea și chiar Curtea Supremă a SUA, pentru naivitatea cu care a ucedat presiunilor homosexualilor pentru a le împlini capriciile. Iată mai jos un fragment din articolul său Loveless, narcissistic, sex addicts: a gay man critiques his community („Fără dragoste, narcisiști, dependenți de sex – un homosexual își critică propria comunitate”).
Hotărârea Curții Supreme din Statele Unite la 26 iunie 2015, care a legalizat căsătoria intre persoanele de acelasi sex în toate cele 50 de state a fost zi de referinta in istoria SUA. Cu toate acestea, eu [Jason D. Hill] ma aflu la o răscruce morală profundă și simt un total disconfort in legatura cu acesta decizie. Sunt gay, jamaican și Democrat convins.Consider că o căsătorie între doi bărbați, în cultura noastră contemporană, este o colosală risipă de timp, o fără de speranță întreprindere sortită eșecului, și, în mod fundamental, un efort naiv, profund în contradicție cu natura culturii gay de sex masculin și cu un ethos hipersexual, realmente distrus.
Problema este că întregul mediu în care are loc o socializare morala si sexuala a barbatilor gay e atât de profund compromis, astfel ca angajamentul monogam de lunga durata e lipsit de sens durabil fata de o căsătorie în sensul tradițional (ceea ce, eu cred ca barbatii homosexuali încearcă sa savarseasca in vietile lor), si deci, imposibil de realizat intre homosexuali. În cazul în care nu este imposibil, atunci căsătoria între doi bărbați ar putea schimba pentru totdeauna natura fundamentală a căsătoriei. Majoritatea bărbaților homosexuali, cu preferința lor transparentă și flagrantă pentru relații deschise/relatii poliamoroase și aventuri multiamoroase, vor inunda cultura de masă cu „experimente pe viu”, fapt care va modifica radical peisajul sexual al culturii noastre.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.