După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 ianuarie 2021

Tony Berbece 🔴 De ce-i este frică Diavolului...

 Îi este frică atunci când te așezi pe genunchi la rugăciune, cei mai mari oameni sunt cei care se așează pe genunchi pentru a-și lua armura, vesta antiglonț pentru loviturile vrăjmașului. Hristos după ce s-a ridicat de la rugăciune a putut spune: “Diavolul n-are nimic în mine!” Când te rogi Diavolul nu mai poate pune frică, mânie, mândrie, ură și alte rele în tine, pentru că rugăciunea umple fiecare ungher al ființei tale cu Cer, nelăsând spațiu pentru nimic rău. Nimic nu înnobilează și binecuvântează omul mai mult decât rugăciunea.

Îi este frică atunci când citești Scriptura. Hristos a spus că suntem curați când auzim (citim) Cuvintele Sale (Ioan 15:3). Cum corpul uman are nevoie de spălarea prin apă, așa are nevoie sufletul omului nevoie de spălarea prin Biblie. Sufletul nespălat de Scriptură miroase greu, e respingător și plin de fapte rele.
Îi este frică de mâinile care dăruiesc. Omul care dăruiește nu se desprinde doar de niște lucruri sau bani, ci se desprinde și de firea lui egoistă. Maica Tereza spunea că nu am dăruit destul dacă nu ne-a durut, iar Diavolul vrea să dai cât să nu te doară și să te mai și mândrești cu acest lucru. Însă omul care dăruiește își deschide cont în Cer, iar odată ce ți-ai deschis cont acolo sus Hristos are grijă să ajungi prin Jertfa Lui unde ți-ai investit lucrurile, lacrimile, efortul și timpul.
Îi este frică atunci când postești. Pentru că Hristos a spus că unii draci ies afară cu post și rugăciune, postul împinge afară din oameni duhurile rele așa cum antibioticul împinge microbii și virusurile. Antibioticul pentru poftele firii și chiar și pentru demoni este postul ținut în smerenie și neprihănire. Pavel spunea: “Ci mă port aspru cu trupul meu şi-l ţin în stăpânire, ca nu cumva, după ce am propovăduit altora, eu însumi să fiu lepădat” (1 Corinteni 9:27). Diavolului îi este frică atunci când ești aspru cu poftele tale. N-are cu ce să te mai tenteze când ești pe genunchi, când citești Biblia, când te dăruiești celor din jur și când dedici zile prin post Domnului.
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.