După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 ianuarie 2021

O nouă apariție editorială: "Conservatorismul"

Anii Administrației Trump au generat o mulțime de cărți despre conservatorism. Recomand una tocmai publicată, a profesorului Edmund Fawcett, Conservatism, The Fight for a Tradition / Conservatorismul, bătălia pentru tradiție. Publicată de Princeton University Press, cartea costă $35.
Cartea este recomandată în special pentru cei interesați de istoria și evoluția gândirii conservatoare. Cele 544 de pagini ale cărții îl duc pe cititor prin culoarele gândirii conservatoare din Marea Britanie, Franța, Germania și America, de la originile moderne ale conservatorismului până în zilele noastre.
Fawcett este gânditor de stânga, dar respectă gândirea conservatoare. Spre deosebire de „progresiștii” zilelor noastre care vorbesc fără să gândească și fără să asculte la ce au de spus conservatorii, Fawcett nu îi numește conservatori „fasciști”, ci „dreapta solidă / hard right”, o ideologie care gândește în termeni tradiționali, nu respinge modernitatea, dar atenționează că modificările radicale, multiple, profunde și produse într-o perioadă scurtă de timp dăunează mai mult decât ajută.
Peter Costea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.