După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 noiembrie 2020

Scrisoare de informare – Familia Frîncu, Brazilia

Pace!

Sperăm ca acest mesaj să vă găsească bine!

Anul acesta a fost și este foarte atipic pentru toți. Din cauza pandemiei fiecare trebuie să se adapteze la noua situație.

Marea majoritate a activităților în care era necesară prezența fizică au fost afectate, dar Domnul ne-a dat har, ca timpul acesta sa fie totuși edificator și roditor.

În ce privește familia, am avut posibilitatea să petrec mai mult timp împreună cu soția și cu copiii și cred că lucrul acesta este esențial, în special pentru copii. Am avut de asemenea posibilitatea să rezolvăm câteva probleme de sănătate. Carolina a avut două operații și astfel am putut să ajut mai mult în casă, având în vedere că nu am mai fost plecat în lucrare.

În ce privește biserica, am investit în programe online pe internet și slavă Domnului am avut un răspuns foarte bun. Am avut posibilitatea să ne implicăm și în alte slujiri și să colaborăm cu alți frați, atât în Brazilia, cât și în afara ei și toate acestea datorită faptului că lucrarea a fost online. Astfel, s-au deschis porți și un nou orizont de lucrare, pe care vrem să-l explorăm cât mai mult și, de fapt, aceasta ne preocupă acum. Ne gândim la studii biblice, conferințe și altele, care să se desfășoare online, prin care să putem fi de folos mai multor persoane din diferite locuri.

Vă încurajăm să continuați să ne fiți alături în lucrarea la care ne-a chemat Domnul. Rugați-vă ca să avem parte de călăuzirea și puterea Lui în noile circumstanțe în care ne aflăm și pentru recuperarea soție după ultima operație, care, slavă Domnului, până acum merge foarte bine. Rugați-vă și pentru mine și pentru copii.

Vă mulțumim foarte mult atât pentru rugăciunile voastre, cât și pentru susținerea financiară oferită.

Cu dragoste,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.