După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 noiembrie 2020

Scrisoare de informare – Familia Bagdas, India

Pace, dragi frati și dragi surori,

Mă simt îndemnată eu, Silvia, să vă scriu un scurt mail si sper ca el să vă găsească bine, sănătoși din toate punctele de vedere.

Vă scriu acum când sfârșitul de an se apropie și a fost un an așa cum poate nu a mai  fost niciodată. Un an cu multe provocări, poate cu resemnări, semne de întrebare, cu greutăți fiinanciare, boală multă și suferință. Ciudat este că nici acum nu s-a oprit, ba parcă s-a întețit boala, dar avem credință că DOMNUL încă se mai îndură de noi, că încă ne mai ascultă ruga. Am să vă spun sincer că și Uday de câteva  zile încoace s-a confruntat cu febră, durere în tot corpul, temperatură și tuse și două nopți nedormite. Dar azi este mult mai bin, slavă Domnului. M-am temut că este virusul, iar Uday a ales să nu facă testul, deoarece dacă este găsită pozitiv toate familia, va fi izolată, nu acasa, ci în centre speciale de izolare, și nu cred că dorim să fim împreună cu mama  mea și copiii acolo. Cu toate astea, m-am rugat Domnului, dacă EL totuși alege asta, cu sigutanță că va fi un motiv bun în spatele acestei posibile situații.

În momentul de față dăm slavă Domnului că Uday este mult mai bine, însă tot este nevoie de rugile dumneavoatră ca DOMNUL ISUS să-l vindece deplin, iar pe noi ceilalți, în special pe copii și pe mama mea, să-i păzească, dar desigur că și pe mine. Dragii nostri, acest mail un vreau să vă descurajeze, ci din contră, să vă zidească. Eu personal, vă spun că nu mă așteptam ca Uday să fie așa de bine la nivelul la care este acum, așa de repede, deci mare este puterea Domnului și EL lucrează, minunat. Bineînțeles că Uday a luat tratament, însă nu credeam să fie bine așa de repede, mare și bun este DOMNUL nostru!

Instruire, școala duminicală!

În altă ordine de idei, nu știu dacă vă mai amintiți că vă spuneam în octombrie despre câteva zile de instruire a învățătorilor de școala duminicală ce urma să le susținem, din păcate de două ori au fost amânate deoarece prima oară ne-a informat păstorul că au murit două persone din cauza virusului corona, chiar în apropierea locului unde am fi susținut instruirea; iar a doua oară, soția unui păstor din zona respectivă s-a dus la Domnul neașteptat, și de aceea a trebuit din nou amânat. Ne gândim undeva în luna februarie din anul 2021 să aibă loc instruirea. Deci vă rugăm să vă rugați și pentru acest eveniment, chiar dacă acum pare foarte departe, ca atunci dacă Domnul va hotărî să fie, sa nu mai  apară niciun impediment.

Botezuri

Săptămâna trecută, Uday și fratele păstor Anup, din bisericuța noastra, au ajutat la botezul a 7 persoane din Makrapra. Aici păstorește fratele Binod care chiar înainte de botezuri s-a îmbolnăvit grav și subit așa că a trebuit să amâne botezurile, și iată și Uday a venit în sprijinul acestui scump frate care acum este mai bine, dăm slavă DOMNULUI. Inițial trebuiau să fie botezate 17 suflete, însă pentru ca erau din zone mai departate, nu au avut bani de transport, așa că nu au putut veni. Ce ciudățel mi s-a părut… Nădăjduim că cei care încă nu s-au botezat, vor avea prilejul potrivit să facă acest lucru cât mai curând. Domnul lucrează minunat chiar și în vremuri de pandemie.

Vecina noastră – doamna Amber

Doresc să împărtășesc cu dumneavoastră un motiv de rugăciune. De aproximativ 2 ani avem o nouă vecină care este o doamnă educată și deschisă în același imp, spre relații cu oamenii. Am primit-o cu brațele deschise, arătându-i dragostea lui Hristos. La început când încercam să-i împărtășim despre Domnul, nu era doritoare să asculte, ori schimba subiectul, ori pleca. Acum Domnul i-a schimbat inima foarte mult, acum ba încă ne cere să ne rugăm pentru anumite subiecte. Această doamnă pe nume Amber, are o fiică, foarte educată de altfel, care este în Anglia, dar care este bolnavă. Ca să scurtez, săptămâna trecută a venit la noi și a spus că dorește să înteleagă mai mult. A spus că a  încercat hinduismul, budismul… înteleg eu că dorește să devină creștină pentru a-și vindeca fiica, (deși nu sunt sigură de asta) și de ce nu, Domnul poate să lucreze și în felul ăsta. Subiectul acesta însă nu l-am atins în adâncime.

Doamna Amber a spus ca dumneaei crede în toți zeii și i-am citat versetul în care Domnul ISUS spune DOAR  prin HRISTOS se ajunge la TATĂL și DOAR EL este ADEVăRUL , CALEA și VIAȚA. Asta este ceea ce spune Biblia și noi credem ca fiind adevărat, așa că dumneaei ori acceptă, ori respinge acest adevăr. Aici circula o minciună de a celui rău precum că dacă devii creștin și se întamplă o tragedie, și aici i-am spus că nu-i adevărat și că e o minciună venită de la cel rău. În  concluzie, observ că Domnul a deschis inima acestei femei, vă rugam să vă rugați pentru ea ca Domnul ISUS sa-i dea la o parte orice piedică și să vină la HRISTOS, să lepede toți idolii și să devină un copil adevărat al Domnului!

Așadar, frați și surori, CUVÂNTUL DOMNULUI nu este legat și puterea lui este aceeași, indiferent de pandemie, de greutăți și impedimente, să continuăm să credem că Domnul are toată puterea în cer și pe pământ!

Vă salutăm cu drag și dor din India,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.