După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 noiembrie 2020

Peter Costea 🔴 Ne opunem subminării suveranității naționale


Ieri a parvenit știrea că 6 raportori ONU au emis un document în care critică România pentru eliminarea din școli a educației sexuale și educației de gen și identitatea de gen.


Am atenționat de mult timp asupra „Inchiziției Seculariste” și a modului calculat în care instituțiile suprastatale șubrezesc suveranitatea națională, nu doar a României, ci a tuturor statelor lumii.
Intruziunile acestea se fac cu consimțământul indirect al statelor membre. Fiecare tratat internațional semnat și adoptat sub egida ONU are comisii internaționale, numite „treaty bodies”, care în permanență interpretează tratatele respective și informează statele suverane cum trebuie să interpreteze și ele tratatele.
Este o situație bizară: o comisie internațională dă instrucțiuni tribunalelor interne, inclusiv tribunalelor supreme ale țărilor suverane, cum să interpreteze tratatele. Multe state, în special cele mici ori slabe, cedează. Este o anomalie fără precedent ca o comisie internațională să se substituie instanțelor statelor suverane. Este, din nefericire, o simptomă a globalizării galopante și fără punct de oprire.
În plus, aceste comisii revizuiesc situațiile interne ale statelor suverane pentru a determina dacă ele se conformează prevederilor tratatelor internaționale. Asta tot cu acordul statelor suverane.
Există situații penibile în care comisiile internaționale se răfuiesc cu reprezentanții statelor suverane privind corecta interpretare a tratatelor internaționale.
Este clar că tratatele internaționale, prin natura lor, afectează suveranitatea națională. Dar, asta se face cu acordul suveranului. Dar e un pas și mai îndrăzneț ca o comisie ONU să tragă la răspundere o țară suverană pentru că refuză să interpreteze un tratat internațional pe placul funcționarilor ONU.
Exact în această situație se află România. Într-un document de 7 pagini, raportorii ONU critică România pentru că interzice educația sexuală și ideologică de gen.
În opinia mea, ONU a devenit prea îndrăzneață, iar România prea timidă. Din nefericire, ne obișnuim cu eliminarea treptată a suveranității naționale. Partidele politice din România permit aceste intruziuni pentru că asta e la moda în lumea „progresistă”.
Acum poate înțelegem și mai bine de ce dl Iohannis bate ideologic în direcția în care bate. El este perfect aliniat cu ideologia
globalizantă, anti-suveranitate națională, și valorile promovate de „Inchiziția Seculară”. Aviditatea cu care el promovează educația sexuală și ideologia de gen în România dovedește că este perfect aliniat revoluției sexuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.