După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 noiembrie 2020

Nicolae Geantă 🔴 Tu și eu în trecera anilor

 

Când ești tânăr te sâcâie aproape tot ce spune tatăl tău. Când ai 40 de ani îți dai seama că el avea dreptate. Când ai 60 de ani strigi cât te țin rărunchii: „Dacă ar mai fi tata...”

Când ești tânăr ai impresia că toți din jur te judecă. După 40 de ani nu te mai interesează ce crede lumea despre tine. Iar la bătrânețe realizezi că nimeni nu se mai gândește la tine, căci în fapt majoritatea oamenilor se gândesc numai la ei însuși.

Când ești tânăr și hainele îți vin ca turnate, nu ai bani să le cumperi. Când devii adult și ai cu ce să le cumperi constați că... nu te mai încap!

Când ești tânăr liceean crezi că toți cei prezenți din viața ta vor rămâne „ever” lângă tine. Când ești bătrân pensionar constați că nici cei cărora le-ai slujit cu devotament zeci de ani (ba chiar nici copiii tăi măcar) nu le mai pasă de tine! Rămâi singur! Singur cu Dumnezeu. (Cine îl are!).

Când ești puști ori puștoaică crezi că amintirile (tale) vor fi fluturi colorați. Mai târziu vei constata că pot fi moliile sufletului. Lăsate libere pot distruge tot ce ai în jur!

Când ești tânăr crezi că știi tot. Când ești adult pricepi că mai ai multe de învățat. Când ești bătrân îți dai seama că nu știi nimic!


Când ești tânăr crezi că poți schimba lumea. Când ai 50 de ani înțelegi că lumea nu trebuie schimbată. Ci tu.

Când ești tânăr visător vrei ca lucrurile extraordinare să se întâmple mâine. Când ai ajuns bătrân îți dai seama că fiecare dimineață poate fi ultima.

Bine ar fi, ca și tinerii și bătrânii să-l înțeleagă pe înțeleptul Solomon: „Să ascultăm dar încheierea tuturor învățăturilor: teme-te de Domnul Dumnezeul tău și păzește poruncile lui. Aceasta este datoria fiecărui om!” (Eclesiastul 12:13). Adică și a tinerilor și a bătrânilor.

Să păstrăm bucuria, lacrimile, inocența. Și mai ales sfințenia. Să trăim frumos și la tinerețe și la bătrânețe! Viața e singurul examen pe care dacă l-am căzut nu se mai repetă!

PS: Singurul care nu trebuie să se schimbe deloc este Domnul: „...la ceea ce face Dumnezeu nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut. El face așa pentru ca lumea să se teamă de El!”, zice Eclesiastul (3:14b). Schimbă-te de tânăr. Nu toți oamenii ajung la bătrânețe...

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.