După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 16 octombrie 2020

Vasile Holerga 🔴 De ce această pandemie prelungită?

 

Spre deosebire de bacterii, virusul nu poate supraviețui, decât dacă intră într-un organism. Acolo va deturna rolul unei celule, care în loc să își continue funcția ei în corp, va începe să producă alte copii ale virusului, care astfel se răspândește, în timp ce creează haos în organismul infectat. La fel se înmulțește și păcatul, deturnând capacitățile puse în noi de Dumnezeu.

De câteva decenii pandemia spirituală contaminează planeta mai mult decât oricând, iar noi am ignorat avertismentele lui Dumnezeu, care "nu mâhneşte bucuros pe copiii oamenilor" (Plâng.3.33).
Ne va învăța oare această pandemie să ne ferim piciorul, mâna, privirea sau gândul de zonele roșii ale păcatului? Să ne schimbăm traseul, din calea zonelor galbene, cu risc de contaminare! Să păstrăm distanța care se impune față de lucrurile din această lume, lăsând apoi Cuvântul să ne dezinfecteze mâna și gândul! Să luăm și masca rugăciunii, parafrazând Efeseni 6 într-un veac al războaielor biologice. Să transpunem și pe coordonate spirituale măsuri care pot stimula sistemul imunitar al omului lăuntric, printr-o dietă sănătoasă pentru suflet și cultivarea disciplinelor spirituale!
Fiindcă a cocheta cu păcatul, considerând că vom ști să ne oprim la timp, echivalează cu seninătatea intrării neechipate într-o încăpere intens contaminată!
Vasile Holerga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.