După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 octombrie 2020

Tony Berbece 🔴 De ce să ne rugăm pentru domnul Președinte Trump...

 

Există un semn al faptului că ești în planul lui Dumnezeu, iar acest semn este împotrivirea întunericului față de tine. Când vezi cu câtă ură se răscoală oamenii împotriva ta, îți dai seama că de fapt cineva e supărat tare pe tine că îi Strici planurile, că-i distrugi armele și că-i împuținezi armata, ar acest cineva este Diavolul. Împotriva lui Trump urlă de câțiva ani buni toată armata întunericului, semn că omul acesta e nu doar un spin în coasta lor, ci chiar un țepuș puternic.

Prin faptul că omul acesta s-a aliat cu Biserica și prin faptul că a distrus structurile întunericului ajunse chiar până la Casa Albă, înseamnă că Dumnezeu a mai dat har pământului, vreme să ne întoarcem cu fața spre El și să ne lăsăm de faptele noastre rele.

Așadar, mijlocește și tu împreună cu mine pentru Președintele Trump și cere sănătate și un nou mandat pentru a curăți și mai mult America de întunericul păcatului și chiar lumea. Dumnezeu să binecuvânteze America și pe Președintele Trump, iar România să fie vârf de lance în acest război spiritual și întotdeauna de partea binelui, de partea lui Dumnezeu!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.