După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 31 octombrie 2020

Rabinii Israelului, scut pentru Trump. Avertisment fără precedent: începe războiul Gog-Magog dacă iese Biden!

 Cei mai proeminenți rabini ortodocși din America îl binecuvântează pe Donald Trump cu o victorie în scrutinul din 3 noiembrie, scrie National.ro. Altfel, e de rău, zic înalții prelați evrei, care se tem că un Joe Biden la Casa Albă ar însemna începutul războiului apocaliptic Gog-Magog. Dar nu numai fețele bisericești se implică de partea candidatului republican, ci și politicienii de la Tel Aviv îi dau o mână de ajutor lui Trump. Despre varianta ca Biden să preia puterea se vorbește în Knesset că ar fi ca și cum israelienii s-ar întoarce în sclavia din Egipt!

Într-un act de unitate fără precedent, 13 dintre cei mai mari rabini ortodocși din America au semnat o scrisoare de binecuvântare a președintelui Donald Trump pentru toate eforturile sale în protejarea drepturilor religioase ale americanilor evrei. „Să ne conduci spre un bine tot mai mare”, i-au urat ei liderului de la Casa Albă.

Scrisoarea istorică adresată lui Trump a fost publicată în revista Mishpacha. „Oricine are habar despre comunitatea ortodoxă din Statele Unite recunoaște cât de nemaiîntâlnit este să se întâmple așa ceva, nu doar pentru a aduna astfel de rabini iluștri, ci pentru a-i pune să semneze aceeași scrisoare. Este fără precedent”, scriu jurnaliștii de peste Ocean.

13 rabini pentru un nou mandat

Scrisoarea a fost compusă de rabinul Moshe Margareten, membru al mișcării Skverer Hassidic și liderul Asociației Tzedek. Au semnat scrisoarea următorii lideri religioși evrei: Aaron Teitelbaum (rabinul din Kiryas Joel, New York), Zalman Teitelbaum (rabinul din cartierul Williamsburg, Brooklyn, New York), Yisroel Hager (Vizhnitz rabin), Benzion Halberstam (Bobov rabin), rabinul Shmuel Kamenetsky (membru senior al Agudath Yisrael, Consiliul Înțelepților Tora din America), rabinul Jacob Grunwald, marele Rabin din Pupa, Malkiel Kotler (rabinul din Rosh Yeshiva de Beth Medrash Govoha, Lakewood, New Jersey), rabinul Avraham Wittwer, rabinul Moshe Rabinovich (marele rabin al Munkac), rabinul David Twersky (marele rabin din Noul Pătrat), rabinul Yitzchok Twersky (marele rabin al Rachmistrivka), Moshe Wolfson (rabin de Mesivta Tora Vodaas) și rabinul Eli Dov.

În depeșa lor, cei 13 rabini evrei arată că Donald Trump a dat „o voce puternică la ceea ce toți oamenii buni știu dincolo de orice îndoială”, anume că „acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne întoarcem la Dumnezeu Atotputernic, întărindu-ne credința și rămânând fideli valorilor noastre în fața acestor necazuri actuale!”.

Rabinul Yoel Schwartz îl spulberă pe Biden

Rabinul Yoel Schwartz, președintele Curții Sanhedrinului pentru Noahide și o autoritate halahică (Legea Torei) foarte respectată, a produs un videoclip în care a examinat implicațiile biblice ale alegerii SUA și sprijinul președintelui. Interpretările sale sunt cu adevărat cutremurătoare și vorbesc despre declanșarea războiului apocaliptic Gog-Magog în cazul alegerii lui Joe Biden!

„Săptămâna viitoare vor avea loc alegeri în care putem spune cu adevărat că soarta lumii este în echilibru”, a declarat rabinul Yoel Schwartz. „Ce vrea Dumnezeu aici? Biden va fi continuarea lui Obama. Când se analizează ce înseamnă asta, există mai multe puncte care trebuie luate în considerare. Obama a intrat în Casa Albă pe 20 ianuarie, când tot Israelul citea secțiunea din Tora numită Shemot (începutul cărții Exodului). Prima vizită a lui Obama în Orientul Mijlociu a fost în Egipt. Acest lucru a fost ceva excepțional, deoarece majoritatea președinților dinaintea lui au venit în Israel, tratând evreii și arabii în mod egal. Obama a trecut peste Israel”, le-a reamintit evreilor rabinul Yoel Schwartz.

Rabinul Schwartz s-a referit apoi la un verset din Ezechiel, care a profețit despre conducătorii războiului pre-Mesia dintre Gog și Magog. „Dacă luăm fiecare a șaptea scrisoare de la ultimul «aleph» în cuvântul «nasi» (șef sau, mai precis, președinte) se pronunță «Obama»”. Analogia merge până acolo încât se vorbește despre intenția lui Joe Biden de a restabili Acordul nuclear cu Iranul, un acord intermediat de Obama și semnat în 2015. „Dacă Biden va fi ales și va reînvia Imperiul Persan, acest lucru va duce la războiul lui Gog și Magog”, avertizează rabinul Yoel Schwartz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.