După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

sâmbătă, 3 octombrie 2020

Premieră: primul transgender viceprim-ministru în Europa

 

Europarlamentara Petra De Sutter a fost numită viceprim-ministru al noului guvern în Belgia, devenind primul transgender care a preluat un astfel de post în Europa.

După 16 luni de criză politică, Belgia are în cele din urmă un nou guvern. Printre membrii noului cabinet se numără Petra De Sutter, vorbitoare de limbă olandeză, numită ministru al Serviciului Public și Întreprinderilor Publice și viceprim-ministru. Fost senator, ea este primul transgender care a ajuns pe o astfel de poziție în Europa.

Read more: www.sputnik.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.