După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

sâmbătă, 31 octombrie 2020

Newsme.ro: Un partid conservator nou-înființat participă la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

 

Partidul ARN, Alianța Renașterea Națională, participă în premieră la alegeri electorale, alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. ARN este un partid conservator, creștin democrat de centru dreapta. Obiectivul principal îl constituie supremația valorilor creștine în legislativul românesc, prin renașterea morală și spirituală a României. Luptăm pentru normalitate în ce privește familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie. Apărăm inocența copiilor, luptând împotriva sexualizării acestora, milităm pentru o educație corectă și principială.

Deși timpul a fost scurt, de la înființare până la depunerea listelor cu candidaturi, s-au format echipe de candidați ce n-au făcut politică până acum, care își desfășoară activitatea cotidiană în zona profesiilor liberale: antreprenori, ingineri etc. Pe primele trei poziții, la Camera Deputaților, pentru funcția de deputat, candidează domnul Ursaciuc Vasile-Avram, domnul Cernișov Daniel și domnul Vatamaniuc Gheorghe-Florin, iar la Senatul României, candidează pe primul loc, pentru funcția de senator părintele Nichitean Costică.

Continuarea pe www.newsme.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.