După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 octombrie 2020

Liderii creștini reacționează la sprijinul lui Joe Biden pentru un copil de 8 ani care se declară transgender

Candidatul democrat la președinție, fostul vicepreședinte Joe Biden, vorbește în timpul unui eveniment de campanie din 3 ianuarie 2020, în Independence, Iowa. Biden a vorbit despre politica externă și problemele interne.
Liderii creștini și comentatorii conservatori au denunțat declarația candidatului la președinție, democratul Joe Biden, prin care încurajează un copil cu vârsta de 8 ani să se autoidentifice drept transgender.
Joi seară, în emisiunea ABC News, fostului vicepreședinte i s-a pus o întrebare de către o mamă, care a susținut că unul dintre copiii ei se identifică drept transgender, dorind să știe opiniile acestuia pe problema în cauză.
„Ideea că un copil de 8 ani sau unul de 10 ani poate spune: «Am decis că vreau să fiu transgender, asta cred că vreau să fiu, deoarece cred că mi-ar face viața mult mai ușoară.» Ar trebui să fie zero discriminare", a afirmat el.
Apoi a adăugat că unui copil care se identifică drept transgender n-ar trebui să i se refuze niciun drept de care se bucură celălalt copil.
În ultimii ani, părinții și elevii s-au opus permisiunii acordate elevilor care se identifică drept trans să intre în băi, vestiare și dușuri destinate sexului opus. Grupurile de activiști LGBT au forțat inspectoratele școlare să ofere elevilor care se identifică ca transgender acces la toate facilitățile, indiferent de orientarea de sex.
„Joe Biden crede că un copil de 8 ani are capacitatea de a lua o decizie care să îi afecteze viața, aceea de a-și schimba sexul și spune ca refuzul acestui drept (chiar dacă părinții sunt de acord) este discriminare! Fie a făcut-o pentru voturi, fie a luat-o complet razna.", a comentat vineri pe Twitter președintele Consiliului de Cercetare a Familiei, Tony Perkins.
Teolog și profesor la Boyce College, Denny Burk, a criticat, de asemenea, sfaturile lui Biden, scriind pe Twitter: „Nu, nu, nu. Dacă ai un copil cu sentimente conflictuale legate de gen, nu îi faci un bine dacă îl încurajezi să îmbrățișeze propaganda de negare a propriului corp. Corpul său nu îl minte cu privire la masculinitate/feminitate. Nu-l mințiți, spunându-i contrariul."
Pastorul Jack Graham de la Prestonwood Baptist Church din Plano, Texas, a fost îngrozit.
„Pentru Dumnezeu... cum ați putea vota pentru această perversiune”, a scris el pe Twitter joi, ca răspuns la comentariile lui Biden.
Andrew Walker, profesor de etică și teologie la The Southern Baptist Theological Seminary, a profitat de ocazie pentru a se adresa creștinilor evanghelici care îl critică pe președintele Trump pentru comportamentul său și pentru unele dintre politicile sale, dar și-au exprimat public și cu entuziasm sprijinul pentru Biden.
„Nu vă faceți griji, cei din mișcarea Evanghelicii pentru Biden și grija lor pentru mărturia publică, pentru consecvența etică și pentru integritatea caracterului se vor pronunța profetic împotriva vice-președintelui Biden, care încurajează copiii mici care aleg să treacă prin tranziția de gen. O vor face datorită principiilor pe care le au.”, a spus Walker, ca adăugate la un mesaj anterior.
„Mărturia publică a devenit, mai mult sau mai puțin, un pretext pentru disprețul progresiștilor față de evanghelicii care refuză să renunțe la anumite principii, în timp ce ei înșiși se abat de la aceeași mărturie publică, această atitudine fiind de folos doar promovării agendei progresiste.”, a adăugat el.
După hotărârea Curții Supreme din 2015 din speța Obergefell împotriva Hodges, care a legalizat căsătoria între persoane de același sex la nivel național, ideologia transgender a accelerat și a devenit, în mare măsură, principalul obiectiv al activismului LGBT.
„Acum 10 ani, majoritatea oamenilor nici măcar nu știau termenul 'transgender' . Astăzi avem un candidat democrat la președinție care spune că este în regulă ca un copil de 8 ani (!!) să fie transgender. E doar un exemplu care ne arată că nu conservatorii s-au radicalizat," a spus comentatoarea conservatoare și gazda emisiunii Relatable, Allie Beth Stuckey, pe Twitter, vineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.