După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 13 octombrie 2020

Lavinia Tec 🔴 Rătăciți în tranziție: între femeia tată și bărbatul mamă

 S-au fălit că sunt înțelepți și au înnebunit” (Epistola către Romani 1:22)

Prin hotărârea sa din 16 septembrie 2020, prima cameră civilă a Curții de Casație franceze a confirmat soluția Curții de Apel din Montpellier de respingere a unei cereri de transcriere a recunoașterii maternității formulate de o femeie transgender, doamna X[1].

1. Maternitatea unui bărbat?

În speță, doamna Y și domnul X s-au căsătorit în august 1991 și au avut doi copii, unul născut în 2000, altul născut în 2004. Ulterior, domnul X a avut o revelație. A devenit conștient de identitatea sa de gen feminin. Prin urmare, el a solicitat schimbarea sexului în documentele de stare civilă și a devenit doamna X printr-o hotărâre din 2011. Devenirea nu s-a produs biologic sau chirurgical, ci lingvistic și gramatical. Cuplul era căsătorit chiar înainte de intervenția legii căsătoriei pentru cupluri de același sex. Dar doamna X nu și-a finalizat reatribuirea de gen în acel moment. Acest lucru este dovedit de nașterea celui de-al treilea copil al cuplului în 2014, adică după 3 ani de la recunoașterea domnului X ca femeie. Deși era doamnă, a conceput al treilea copil cu soția sa, o adevărată doamnă, prin metoda artizanală, cu gameții săi care erau jmasculini. Prin urmare, doamna X, fost domn intenționează să aibă o filiație maternă pentru cel de-al treilea copil, în concordanță cu noua sa stare civilă.

Știu, recunosc, deja e obositor, plicitisitor și enervant să scriu sau să vorbesc despre doamna bărbatdomnul femeiedoamnă tată și domnul mamă, dar aici s-a ajuns!

Transsexualismul este definit ca o tulburare de identitate, sentimentul profund de apartenență la sexul opus, în ciuda unui aspect fizic legat de sexul cromozomial. Persoana se simte victima unei erori insuportabile a naturii și nu poate trăi fără a obține coerență între psihicul său și fizicul său. Prin urmare, trebuie să-și schimbe sexul și prenumele în registrul stării civile. Domnul X s-a prevalat de această definiție și a devenit doamnă. Cu toate acestea, s-ar putea susține azi că ea este victima unui comportament ”deviant„ al judecătorilor francezi. Voi explica.

Continuarea pe www.juridice.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.