După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 5 octombrie 2020

”Lăsaţi copiii în pace”, avertizează Orban comunitatea LGBT din Ungaria, după publicarea unei cărţi pentru copii care recuperează teme ca homosexualitatea; comunitatea gay ungară deplânge că a devenit un ”ţap ispăşitor”

 

Comunitatea gay din Ungaria şi-a exprimat luni regretul faţă de faptul că a devenit un ”ţap ispăşitor” al premierului suveranist Viktor Orban, după ce acesta i-a cerut ”să lase copiii în pace”, în urma apariţiei unei cărţi pentru copii care recuperează teme ca homosexualitatea, relatează AFP.

”Ungaria are legi privind homosexualitatea care au la bază o abordare excepţional de tolerantă şi răbdătoare”, a apreciat într-un interviu acordat duminică postului public de radio Orban.

”Însă există o linie roşie de netrecut”, a adăugat el, denunţând un ”act de provocare”.

”Pentru a-mi rezuma opinia: lăsaţi copiii în pace”, a tunat şeful Guvernului de la Budapesta.

El era întrebat ce părere are despre o culegere de poveşti şi legende, a unei asociaţii a comunităţii lesbienelor, gay-ilor, bisexualilor şi transsexualilor, persoanelor queer şi intersexuale (LGBTQI), în care Cenuşăreasa a devenit lesbiană, iar un ucigaş de dragoni transsexual.

Continuarea pe www.news.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.