După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 21 octombrie 2020

Iulian G. Necea 🔴 Asaltul LGBTQ+

 

Pentru prima dată în istoria Bisericii Catolice, Papa Francisc și-a exprimat susținerea pentru parteneriatul civil între persoane de același sex. Motivația invocată este faptul că și homosexualii sunt copii ai lui Dumnezeu care au dreptul să întemeieze o familie, iar orientarea lor sexuală nu trebuie să-i facă nefericiți.

Câteva observații:
1. Nu toți oamenii sunt copii ai lui Dumnezeu. Toți oamenii sunt creații indirecte ale lui Dumnezeu, însă pentru a fi copil de Dumnezeu omul trebuie să fie născut din nou. Confuzia făcută de Papa între „creație a lui Dumnezeu” și „copil de Dumnezeu” este rezultatul unei teologii nebiblice.
2. Nimeni nu se naște homosexual. Nu există o genă a homosexualității. Orientarea homosexuală este o alegere, este una din consecințele răzvrătirii omului împotriva lui Dumnezeu. După cum nimeni nu se naște criminal, ci alege să devină - și pentru asta societatea trebuie să îl condamne, nu să îl facă erou - la fel este și cu homosexualitatea. Condamnăm păcatul, însă îl iubim pe păcătos și-l ajutăm să-și vină în fire.
3. Nefericirea din viața omului este generată de păcat. Este total neînțelept să-l amăgești pe om oferindu-i un cadru legal pentru păcatul lui. Omul tot nefericit va rămâne, pentru că păcatul se rezolvă numai prin pocăință sinceră, nu prin legalizare. Și acest lucru este valabil atât pentru LGBTQ+, cât și pentru avort, eutanasie, droguri, sau altele asemenea.
4. Parteneriatul civil invocat de Papa Francisc nu este altceva decât un pas înainte către căsătoriile homosexuale. Să nu ne înșelăm. Comunitățile LGBTQ+ nu se vor opri la atât. Vor dori căsătorii, după aceea înfiere de copii. Și acești copii vor fi crescuți într-un mediu moral toxic, iar cei mai mulți vor suferi abuzuri de nedescris. În final homosexualii ne vor obliga să le acordăm mult mai multe drepturi decât avem chiar noi astăzi. Acestea nu sunt povești, ci se întâmplă aievea în lumea noastră.
5. În România nu e nevoie de parteneriate civile pentru homosexuali. Referendumul pentru Familie tocmai acest lucru îl dorea blocat. Din nefericire au câștigat progresiștii în frunte cu președintele Iohannis (spre rușinea lui o spun), USR+, o parte din PSD și PNL și alții. Drepturile pe care le invocă LGBTQ+ (drept de moștenire, suport reciproc etc.) se pot rezolva foarte bine și acum printr-o simplă declarație notarială. Nu e nevoie de legalizarea păcatului.
Iată încă un motiv pentru a ne ruga pentru alegerile din SUA de pe 3 nov. Trump și republicanii sunt conservatori. Biden și democrații sunt progresiști. Conservatorii sunt pro-life (împotriva avorturilor) și împotriva căsătoriilor LGBTQ+. Democrații susțin avorturile și omorârea pruncilor inclusiv imediat după naștere și obligă preoții să oficieze căsătoriile homosexuale. Iar ce se întâmplă peste ocean ne afectează mai devreme sau mai târziu și pe noi.

Iulian G. Necea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.