După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 6 octombrie 2020

"Discuțiile despre diversitatea de gen ar trebui să înceapă la grădiniță"


Prof. dr. Ionela BĂLUȚĂ, profesor universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti a declarat saptămâna trecută că “discuțiile despre diversitatea de gen ar trebui să înceapă la grădiniță”, practic doamna nu face altceva decât să citeze din standardele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în vigoare care recomandă începerea educației sexuale de la vârsta de 0-4 ani. În ceea ce privește conținutul didactic conceput după aceste principii, pentru vârsta de 0-4 ani, se specifică predarea următoarelor conținuturi și competențe: • „descoperirea propriului corp și a propriilor organe genitale, masturbarea infantilă precoce” • „faptul că bucuria apropierii fizice este o parte firească din viața tuturor” • „tandrețea și apropierea fizică – expresii ale iubirii și afecțiunii” În concluzie, nu vă putem spune decât că dvs ca părinți în România ar trebui să fiţi cu ochii in patru la ce studiază copiii dvs la școală (ba chiar și la grădiniță, în curând!). Vă așteaptă surprize de proporții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.