După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 octombrie 2020

Cristi Boariu 🔴 Ce am învățat după 10 ani de căsătorie...

 

Am învățat că cel mai valoros diamant pe care îl poți avea în familie e pacea. De aceea Prov. 17:1 ne spune că ea e cea mai bună margarină cu care să îți ungi felia de pâine în fiecare zi. Ce ai în inimă e mai important decât ce ai pe masă. Ps. 34 ne îndemnă să alergăm după ea. Că ea tot vrea să fugă. Iar dacă o scapi afară din casă îți vor trebui ani să o prinzi din nou.

Am învățat că cea mai mare binecuvântare e o soție harnică și cu frică de Domnul. Cuvintele mele sunt prea sărace pentru a descrie cât de recunoscător sunt pentru Crina.

Am învățat că de cele mai multe ori copiii fac ceea ce facem noi nu ce spunem noi.

Am învățat că familia e o valoare. De aceea Diavolul luptă împotriva familiilor creștine pentru că și hoțul vrea să dea spargeri acolo unde are ceva de preț. Deosebit de mare mulțumire am în inimă că Îngerul Domnului a fost lângă noi deși de cele mai multe ori nu am meritat protecția și ocrotirea Domnului.

Am învățat că slujirea are un preț. Și de cele mai multe ori prețul îl plătește cine “stă" acasă, nu cine pleacă….

Am învățat că timpul trece repede. Cel mai important lucru e timpul. Bani poți să mai faci oricând, timp nu. De aceea cei mai dragi nouă merită cel mai mult din timpul nostru…

Am învățat că furtunile vieții nu au treabă cu gresia și faianța din casă ci cu fundația casei.

Am învățat că lumea de lângă noi are nevoie mai mare de implicarea noastră decât de sfaturile nostre.

Mulțumesc celor care ne poartă în post și rugăciuni. Domnul va răsplăti mijlocitorii care susțin familia noastră și fără de care nu am fi ajuns până aici.


10.10.2010. Ne rugasem cu emoții pentru o vreme bună. Și a fost.

"După 10 ani mulțumim, Doamne, pentru soare și pentru ploaie.

Pentru sănătate. Pentru copiii care ne sar în brațe.

Iartă-ne, Doamne, pentru îngrijorările care ne-au încărcat inimile când am văzut nori la orizont.

Mulțumim! Mulțumim! Mulțumim!

Fără nici un merit."

Cristi și Crina
Grace, Elisa, Ianis, Lucas și Salome.

10.10.2020 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.