După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 9 octombrie 2020

Ciorba reîncălzită a căsătoriilor homosexuale a apărut din nou ca proiect de lege în Parlamentul României!

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi anunţă că a depus, vineri, la Senat, un proiect de lege privind parteneriatul de viaţă, care nu este altceva decât o relansare cosmetizată a veșnicului demers de legalizare a căsătoriilor între persoanele de același sex.
Aș vrea să-mi explice și mie cineva cum doi bărbați angajați într-un mariaj pot duce mai departe viața? Prin ai cui copii?
De ce au renunțat la numele real de parteneriat civil sau mai direct, de ce nu le zic căsătorii homosexuale? De ce se ascund dupa termenul "pentru viaţă"?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.