După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

sâmbătă, 31 octombrie 2020

Asociația Luis Palau aduce încurajare pastorilor în vremuri grele | AO NEWS

 

Nu există nicio îndoială că acest an a fost unul dintre cei mai dificili ani din istorie, iar pastorii și liderii bisericii au fost afectați, potrivit Asociației Luis Palau. Semnalele primite din teren arată că unii pastori au demisionat sau au fost retrași. Cercetări făcute recent de grupul Barna indică faptul că pentru aproape 20% dintre bisericile din SUA există pericolul să își închidă ușile anul viitor din motive financiare legate de restricțiile provocate de Covid-19.

Asociația de misiune raportează că mulți pastori se luptă să păstreze dorința de slujire pentru Cristos, să rămână încurajați și să-și conducă bine bisericile. Într-un efort de a aduce încurajări și sprijin atât de necesare pastorilor și conducătorilor de biserici, Asociația Luis Palau a găzduit o reuniune online gratuită pentru ei.

Președintele Asociației Palau, Kevin Palau, spune că amalgamul dintre tensiunile rasiale, diviziunile din jurul alegerilor din SUA, completate de restricțiile dure ale pandemiei Covid-19, îi obligă pe mulți pastori să renunțe la lucrare.

Suntem chemați la rugaciune de sprijin pentru pastorii din întreaga lume. Suntem încurajați să avem cuvinte de îmbărbătare pentru ei. Acum mai mult ca oricând trebuie să strângem rândurile, să renunțăm la nemulțumirile personale și să căutăm unitatea în jurul lui Cristos. Dragostea sa fie steagul sub care să rezistăm presiunilor dinafară!

Sursă: GNA

www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.