După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 6 octombrie 2020

Adevărul.ro: Rugăciune specială la Ierusalim pentru vindecarea lui Trump

 Rabinul Zidului Plângerii a spus luni o rugăciune specială, la Ierusalim, pentru vindecarea lui Donald Trump - „fie ca Dumnezeu să-i dea o vindecare completă preşedintelui american” - infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2, în cadrul tradiţionalei „binecuvântări a preoţilor”, relatează AFP.

Anul acesta, în urma reimpunerii carantinei din cauza pandemiei de COVID-19, numai locuitorii Oraşului Vechi al Ierusalimului şi personalităţi precum cei doi mari rabini ai Israelului au fost autorizaţi să participe la această ceremonie, la care se adună de obicei zeci de mii de persoane, pe Espalanada Zidului Plângerii - cel mai sacru loc de rugăciune al iudaismului. 

Rabinul însărcinat cu Zidul Plângerii, Shmouel Rabinowitz, a spus o rugăciune pentru preşedintele american Donald Trump, marele aliat al Israelului, spitalizat de vineri seara, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. 

„Fie ca Dumnezeu să-i dea o vindecare completă preşedintelui american”, a implorat el în ebraică.

Între invitaţii la ceremomnie s-a aflat ambasadorul Statelor Unite David Friedman, evreu şi preot, la rândul său, a constatat un jurnalist AFP. 

Binecuvântarea este recitată de către membri ai casei Castelul Cohanim („preoţi”, în ebraică), care sunt, potrivit tradiţiei, descendenţi ai preoţilor care oficiau la Templul din Ierusalim. 

De la începutul anilor '70, ceremonia „binecuvântării preoţilor” are loc în mod tradiţional de două ori pe an, la Zidul Plângerii, de Paşte şi, acum, de Sokkot, „sărbătoarea corturilor”, care comemorează şederea evreilor în deşert după plecarea din Egipt. 

Zidul Plângerii se află în partea palestiniană a Vechiului Oraş Ierusalim, ocupat şi anexat de Israel, şi la poalele Espalanadei Moscheilor, al treilea cel mai sacru loc al islamului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.