După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 septembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Puteri supranaturale...

 

Au fost zile în care poate că ai pierdut pe cineva drag și ar fi trebuit să înnebunești din cauza durerii sufletești, dar n-ai făcut-o pentru că Îngerul lui Dumnezeu a fost acolo să te atingă și să-ți dea puteri supranaturale ca lui Iov, ca să poți duce mai mult decât poate duce un om.

Au fost zile în care ar fi trebuit să îți pierzi mințile de durerea trădării, dar n-ai făcut-o, deoarece ai fost atins de Hristos și ai primit puteri, ca și Iosif trădat de frății lui, pentru a duce mai mult decât puteai crede că poți duce.

Au fost zile în care ai muncit mai mult decât poate munci un om, ai muncit poate în două schimburi și în condiții inumane, pentru binele copiilor tăi și ar fi trebuit să clachezi de oboseală, dar ai simțit că ai puterile lui Samson, pentru că Duhul Domnului era peste tine să-ți dea o forță inumană.

Au fost zile în care trebuia să mori, fie în accidente, fie din cauza bolii, fie din cauza supărărilor, fie din cauza oboselii, dar poate că fără să realizezi ai primit puteri supranaturale și o protecție specială, pentru că Dumnezeu a fost cu tine. Oare de câte ori te-a făcut Dumnezeu super om ca pe Pavel, cu care s-au rupt corăbii, a înotat în ape înghețate, l-a mușcat o viperă, a fost bătut cu biciul în mod inuman și cu toate acestea și-a dus la capăt alergarea?

Tu ești un super om, care nu merge prin puterile lui, ci ca Ilie, ești întărit de Dumnezeu să-ți duci la capăt alergarea, chiar cu forțe supranaturale. Când Ilie a crezut că nu mai poate, a fost atins de Îngerul Domnului și a mers cu o masă 40 de zile și 40 de nopți fără odihnă pentru a-și împlini misiunea. Oare nu are și pentru tine Dumnezeu resurse supranaturale? Ba da, nu te mai văita. Încrede-te în El și mergi înainte!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Text: Isaia 40:29-31

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.