După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

duminică, 13 septembrie 2020

Poate fi Suedia un model social pentru România?

Sunt întrebat deseori de ce Suedia, țară atee și sexualizată, e în vârful piramidei mondiale. Răspunsul pe care de obicei îl dau este "depinde de criteriile de evaluare și cine le alege".
Așa după cum am comentat în ianuarie, Suedia e cea mai violentă țară din Occident (cu excepția SUA, datorită anarhiștilor). Iar săptămâna asta, presa suedeză a atenționat asupra unui alt subiect tabu: agresarea sexuală a fetelor.
Conform unui studiu tocmai publicat, numărul fetelor agresate sexual în Suedia s-a dublat din 2016 până acum, în doar 4 ani. [www.etc.se/debatt/sexualundervisningen-kan-inte-vanta-laget-ar-akut] Nu e un lucru bun.
Educația sexuală și decadența sexuală a dus Suedia în situația actuală. Comentatorii suedezi se întreabă: ce se poate face pentru a preveni hărțuirea sexuală a fetelor? Unii sugerează și mai multă educație sexuală. Eu sugerez altceva: accentuarea abstinenței și dezinstituționalizarea revoluției sexuale.
Cu siguranță că aceste prescripții sociale, odată implementate, vor cauza o scădere drastică a agresării sexuale a fetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.