După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

sâmbătă, 12 septembrie 2020

OFENSIVA LGBT POATE FI OPRITĂ!

 


OFENSIVA LGBT POATE FI OPRITA – Cititi sesizarea amicus curiae adresata CEDO de Alianta Familiilor din Romania si Pro Vita Bucuresti in procesul unde 8 cupluri de acelasi sex cer condamnarea Romaniei fiindca nu le permite sa se casatoreasca: „A nu discrimina nu inseamna a crea egalitate intre toti cetatenii unui stat. Nu orice egalitate e justa sau nediscriminatorie”. Chiar CEDO a spus ca „protectia familiei in sensul traditional e un motiv legitim ce ar putea justifica o diferenta de tratament”

Curtea Europeana a Drepturilor Omului poate opri ofensiva activistilor minoritatilor sexuale impotriva familiei bazate pe casatoria dintre un barbat si o femeie. Este principala idee pe care se axeaza sesizarea amicus curiae trimisa CEDO de catre asociatiile Pro Vita Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania, in dosarul nr. 5926/20, in care opt cupluri de lesbiene si, probabil, si de homosexuali (jumatate dintre reclamanti apar doar cu initialele) solicita condamnarea statului roman. Cele doua asociatii sunt conduse de catre inginerul Bogdan Stanciu (foto 1), respectiv avocatul Peter / Petre Costea (foto 2).

Mai precis, cei 16 reclamanti se plang de faptul ca legislatia din Romania ii discrimineaza, din cauza nu le permite sa se casatoreasca sau sa convietuiasca in orice alta forma de uniune civila. Pana in acest moment, CEDO nu a facut altceva decat sa trimita doua intrebari catre cei 16 reclamanti si catre Guvernul Romaniei.

Iata mai intai obiectul dosarului si cele doua intrebari (traducerea apartine Juridice.ro):


Continuarea pe: www.luju.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.