După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 20 septembrie 2020

Gabriel Purcăruș 🔴 Să fie ăsta sfârșitul civilizației?

 

Pana la aparitia COVID-19, oamenii se intalneau unii cu altii - munceau, mergeau la spectacole, restaurante, teatre, muzee, stadioane, biserici, scoli, faceau aniversari impreuna. Adica traiau.

Si desigur, fara sa isi dea seama, se si contaminau. Cu raceli, cu gripe, cu TBC, cu hepatita, cu ebola etc. Doar ca nimeni nu monitoriza zilnic situatia infectiilor si nu o raporta la TV.
Odata cu selectarea noului virus vedeta si monitorizarea cazurilor, dintr-o data aceleasi activitati banale pe care oamenii le faceau impreuna au devenit periculoase. Si oamenii au inceput sa-si priveasca semenii drept dusmani si sa se fereasca unii de altii. Si sa ceara singuri izolarea si limitarea libertatilor.
Inca un lockdown la nivel mondial (din ce in ce mai probabil, din pacate) si omenirea va trece prin cea mai importanta criza economica din epoca moderna. Totul, fara a se trage un foc de arma, cu largul consimtamant al populatiei si pentru un virus care face victime mai putine ca hepatita.
Urmarea e simpla: cei saraci vor ajunge foarte saraci. Cei din clasa mijlocie isi vor pierde afacerile si vor ajunge si ei saraci. Toti vor sta la mila guvernelor, sperand sa primeasca cecurile salvatoare. Iar pentru o vreme, guvernele vor emite cecuri si vor tipari bani, mentinand iluzia ca se poata trai fara sa faci nimic.
O mana de miliardari (cei are controleaza presa si industria farmaceutica) vor cumpara totul pe nimic si vor deveni si mai puternici ca inainte.
Clasa politica va deveni irelevanta, de vreme ce tarile vor fi conduse de "specialisti". Alegerile vor fi formalitati nesemnificative. Ideologiile (socialism, liberalism, etc) vor fi desuete si bune doar pentru carti.
Ziaristii din presa oficiala, cei care astazi primesc pomeni grase ca sa tina populatia in frica si ascultare isi vor pierde si ei subventiile, odata ce nu vor mai fi necesari.
Iar dupa ce va trece pandemia actuala, odata creat precedentul, cine va putea opri declararea altor pandemii? E suficient sa monitorizezi evolutia oricarei boli infectioase si sa raportezi zilnic in presa numar de contaminari si decese asociate si gata! ai un nou motiv sa tii oamenii in casa.
Oare asta e punctul maxim pana la care a putut sa se dezvolte omenirea? Sa fie asta sfarsitul civilizatiei?

Gabriel Purcăruș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.