După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 septembrie 2020

Cristian Galea 🔴 COMUNICAT

Mă numesc Cristian Galea, m-am născut și am crescut în Arad. Aici m-am căsătorit, iar împreună cu Monica, avem 5 copii.

Am fost crescut cu frică de Dumnezeu, părinții mei fiind cei care m-au învățat importanța principiilor morale creștine. Am continuat această cale și mi-am crescut și copiii cu aceste învățături.

Deseori ne rugăm ca Dumnezeu să ridice oameni, mai ales în aceste vremuri grele. La începutul anului 2020, după un timp în care am cugetat, am decis că nu mai pot sa stau pe margine. Știu că pentru a face un bine, nu îți trebuie motive, așa că am hotărât să mă ridic și să mă implic. Echipa din care fac parte are aceleași convingeri și principii ca și mine, sunt oameni integri, cu frică de Dumnezeu.

Îmi doresc libertate individuală, păstrarea valorilor morale creștine și a tradițiilor românești.

Pe 27 Septembrie chem arădenii la vot și vă îndemn să votați înțelept! 

Mă puteți urmări și aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.