După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 septembrie 2020

AO NEWS: Un pastor a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT

 

Un pastor din Cornwall a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT, după ce a salutat anularea unui marș pentru drepturile homosexualilor. Când Cornwall Pride a anunțat că evenimentul său anual nu va continua, pastorul Josh Williamson a postat pe Facebook că acesta este o veste minunată.

Comentariul făcut, împreună cu alte argumente împotriva includerii LGBT în biserici i-a enervat pe unii activiști. Pastorul și soția sa au fost amenințați online, iar unele persoane au cerut chiar arderea bisericii.

El a informat poliția, dar i s-a spus că amenințările probabil nu sunt serioase, și că ar trebui să se asigure că nu a încălcat legea prin ofensarea persoanelor LGBT.

Williamson a spus: „Ar fi lipsit de iubire să rămânem tăcuți în legătură cu ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre păcatul uman, inclusiv cu toate formele de păcat sexual. Prin urmare, trebuie să proclamăm adevărul că homosexualitatea este un păcat, dar că Dumnezeu iubește pe păcătoși și Isus ne poate ierta toate păcatele ”.

Sursă: GNA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.