După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 august 2020

Päivi Räsänen, deputat în Parlamentul Finlandei, cercetată pentru „discurs de incitare la ură și defăimare” împotriva LGBT - ADF International

Päivi Räsänen, membră în Parlamentului Finlandei și fost Ministru de Interne, a fost supusă unui interogatoriu de cinci ore fiind acuzată că ar fi promovat discurs la ură și defăimare împotriva minorităților sexuale, într-o broșură publicată în 2004. Titlul semnat de Päivi Räsänen viza subiectul sensibil despre Biblie și sexualitate, și exprima punctul creștin de vedere asupra acestei chestiuni.

„Neg categoric, faptul că ceea ce am scris eu, ar putea fi un discurs de ură sau defăimare la adresa minorităților”, a spus Päivi.

Räsänen face parte din Partidul Creștin-Democrat din Finlanda. Ea a petrecut în jur de cinci ore și jumătate în secția de poliție din Pasila, la o audiere preliminară în cadrul unei anchete inițiate de Procurorul General al Finlandei, în legătură cu o broșură pe care Räsänen a scris-o și a publicat-o în anul 2004. Broșura a fost publicată cu titlul: „Bărbat și femeie i-a creat – Relațiile homosexuale și percepția creștină despre om”.

Potrivit Procurorului General, opiniile exprimate în broșură ar putea constitui o infracțiune, un discurs de ură împotriva grupurilor LGBT. În anul 2011, Finlanda a modificat articolul 10 din Codul Penal, pentru a adăuga orientarea sexuală lângă grupurile etnice, care beneficiază de o protecție juridică specială. În ultimii ani și alte țări au urmat un trend similar.

www.youtu.be/6ASPlu8xjCk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.