După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 august 2020

Joe Biden și Kamala Harris: Cea mai pro-avort echipă prezidențială din istoria Americii

 

Nominalizarea Democrată pentru vicepreședinte a fost făcută și senatorul pro-avort din California, Kamala Harris, este partenerul prezidențial al lui Joe Biden. Iar pentru organizațiile pro-viață, această echipă prezidențială este cea mai pro-avort din istoria americană.

Președintele American Life League, Judie Brown, reacționează spunând că „Partidul Democrat a fost de partea greșită a fiecărei probleme de justiție socială de la sclavie până la segregare, de la susținerea sa pentru Planned Parenthood, până la susținerea  Massive Resistance. Prin nominalizarea lui Biden și a lui Harris, Partidul Democrat este din nou de partea greșită a bebelușilor”.

„Odată cu nominalizarea Kamalei Harris, partenerul politic al lui Joe Biden, avem acum cea mai pro-avort echipă prezidențială din istoria Americii”, a explicat Brown.

Brown spune că nominalizarea arată clar că Biden va promova afacerea de avort a Planned Parenthood ca președinte.

„Harris este binecunoscută ca primul procuror general din istoria Californiei care să pună sub acuzare un jurnalist sub acoperire pentru documentarea unei activități infracționale. Și-a demonstrat capitularea completă față de Planned Parenthood – o organizație rasistă și de supremație albă – fiind la dispoziția lor. Faptul că Biden a ales-o pe ea arată supunerea totală față de Planned Parenthood – operatorul de cel mai mare lanț de avort din Statele Unite”.

Președintele organizației Susan B. Anthony List, Marjorie Dannenfelser, afirmă că Harris se va asigura că americanii vor finanța avorturile.

„Kamala Harris este un extremist care susține avortul la cerere până în momentul nașterii, plătit de contribuabili și chiar infanticidul – o agendă respinsă de majoritatea covârșitoare a americanilor, inclusiv de milioane de independenți și chiar de Democrați. În calitate de procuror general al Californiei, Harris a conspirat cu industria avortului pentru a lansa un atac motivat politic împotriva unor cetățeni jurnaliști curajoși care au expus rolul Planned Parenthood în recoltarea și vânzarea de părți de copii avortați pentru profit”.

Dannenfelser a folosit același limbaj ca Brown în descrierea echipei.

„Nu este de mirare că Joe Biden a ales un extremist ca partener. Dacă sunt aleși, vor începe imediat să anuleze toate câștigurile pro-viață ale președintelui Donald Trump, precum și politicile de lungă durată –  Amendamentul Hyde. Vor umple Curtea Supremă cu ideologi pro-avort, distrugând cauza pro-viață pentru generații. Împreună, Biden și Harris constituie cel mai pro-avort tichet prezidențial din istoria noastră”.

Dannenfelser spune că în timp ce Biden și Harris susțin avorturile până în momentul nașterii, Trump și Pence sunt campioni pro-viață.

„În contrast evident, președintele Trump și vicepreședintele Pence au livrat victorie după victorie pentru mișcarea pro-viață – stoparea finanțării avorturilor de către contribuabili, lupta pentru drepturile de conștiință și transformarea instanțelor cu numirile record de 200 de judecători constituționaliști. Înainte de ziua alegerilor, SBA List lucrează pentru a ajunge la 4.6 milioane de alegători – mai mult decât ultimele trei cicluri electorale combinate – pentru a expune extremismul Partidului Democrat  și pentru a-l realege pe președintele Trump, asigurând o majoritate pro-viață pentru Senat. Miza este viața și moartea, iar alegerea este clară. Americanii pro-viață trebuie să se unească pentru a învinge tandemul Biden-Harris”.

Citește și Planned Parenthood îi numește suprematiști albi pe cei pro-viață, dar ucide 247 bebeluși de culoare în fiecare zi

Jeanne Mancini, președintele March for Life, și-a exprimat și ea opinia.

„Alegerea lui Joe Biden în persoana Kamalei Harris ca vicepreședinte nu lasă loc de îndoială; el este candidatul pro-avort, lăsând în urmă orice aspect de a fi un moderat. Și, din păcate, acest tichet Democrat este, poate, cel mai pro-avort din istorie, fiind în favoarea politicilor radicale de avort precum avortul la cerere în toate cele nouă luni de sarcină și plătit de contribuabili. O administrație Biden-Harris se va traduce într-o profundă lipsă de protecție și respect pentru cei mai vulnerabili americani, copiii nenăscuți”.

Tribuna.US

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.