După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 august 2020

Florin Ianovici 🔴 Aprindeți focul sfânt

 

Atât de inflamabili suntem. Ne aprindem ușor, sar scântei deseori, pârjolim relații, incendiem cu vorbele noastre uscate si ușor rostite.

Lumea stă pe un butoi de pulbere. Nervii sunt întinși la maxim, poți tăia cu cuțitul tensiunea care se simte în aer, oamenii și-au pierdut răbdarea pentru că nu mai au așteptări luminoase, ci fiecare este umbrit de gânduri ale deznădejdii.

Mulți sunt mistuiți de patimi și arși de setea de a bea din paharul nelegiuirii. Peste tot mocnesc focurile invidiei, ale certurilor.

Nici Biserica nu e ocolită de focurile firii pământești. Căldura sfinților este înlocuită cu cafeaua socializării, jarul rugăciunii a fost înlocuit cu decibelii hiturilor occidentale, iar flacăra slujirii s-a transformat într-o alergare după funcții, poziții, alianțe pământești.

Nadab si Abihu aduc si astăzi foc străin la altar, dar nu mai mor ei, ci mor cei care stau la slujbe pentru că se încălzesc la un foc străin Evangheliei lui Hristos.

Focurile încercărilor așteaptă pe Isus, cuptoarele încinse strigă după Isus, dar El nu mai umblă cu noi prin foc ca odinioară pentru că, deseori, nu Nebucadnețar a aprins focul, ci noi prin nevegherea noastră.

Nu vă e dor de focul sfânt? Nu vreți să vedeți legăturile celui rău cum sunt mistuite de focul care dezleagă? Nu vreți să mai vedeți văpaia rugăciunii cum se înalță? Nu vă tânjește inima după limbile de foc ale Duhului Sfânt? Nu vreți să vedeți părtășia sfinților aprinsă de iubirea Golgotei?

Cum aprindem focul sfânt?

Răspunsul va fi mesajul din slujba bisericii Creștine Factorul Plus, din Timișoara , de duminică dimineața, de la orele 10.00, când ne vom închina cu Miriam Popescu. Va fi un serviciu de botez.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.