După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 august 2020

Eugen Porcilescu 🔴 Creștinilor din România: respectați regulile carantinei și nu faceți pe grozavii!

 Zilele acestea am pierdut o prietenă dragă. O cunoșteam de mic copil. Era o femeie a muzicii, o dirijoare, un stâlp pentru lucrarea Împărăției Domnului. A murit după două săptămâni de chin. Avea covid-19.

O altă prietenă de familie, este în comă indusă, în America. După analizele luate, a fost diagnosticată, are covid-19. Este intubată, iar familia și noi, prietenii lor, avem speranță doar în Dumnezeu.

Virusul continuă să facă tot mai multe victime, iar acolo unde găsește posibilitatea să lovească, acolo unde găsește patologii, vulnerabilitate, predispoziție somatică, acolo lovește cu toată forța.

Atât în Italia, iar acum în România, virusul a facut victime printre prietenii si frații noștri de credință. Virusul nu are preferințe! Nu evită penticostalii sau baptiștii. Deaceea, noi care sunt acum ok, care suntem pe picioarele noastre, ar trebui să respectăm mai mult regulile de carantină, în speranța că vom reuși cumva să depășim această situație critică.

Unul din motivele pentru care virusul atacă în mediile evanghelice, este pentru ca multe Biserici nu au respectat si nu respectă regulile carantinei. Pe motiv că suntem persecutați, că totul e minciună, că masonii vor să ne controleze prin microcipuri ascunse în măscuțe sau în vaccinul obligatoriu ce va fi impus, mulți frați creștini nu au respectat regulile de carantină.

Stiu Biserici unde frații au mers la slujbă fără măscuță, fără dezinfectant, fără distanțare de minim un metru. Au stat ore întregi în spații închise și au oficiat acte de cult, fără nici o restricție. În astfel de situații, multe Biserici locale au devenit mediul propice ca virusul să se dezvolte și să facă victime.

În loc să se respecte anumite decizii, lideri sau simpli creștini, au făcut pe grozavii în fața unei situații critice. Au aplicat în viața reală toate idioțeniile auzite pe Facebook, toate teoriile conspirațieii de 5G si micro-cip, făcând ca biserica, familia sau viața individuală a fiecăruia, să fie ținta unui inamic ce nu se lasă impresionat de grozăviile noastre, covid-19.

Iubiți creștini, va rog în Numele Domnului, respectați regulile carantinei. Aici în Italia, Biserici întregi am luat angajamentul să respectăm cu strictețe regulile impuse în Protocolul de funcționare pe perioada de pandemie, semnat de guvernul Conte în luna Mai, anul acesta.

Toți slujitorii ordinați împreună cu comitetele, am stat ore întregi online, în conferințe special făcute pentru clarificarea Protocolului, pentru stabilirea unor reguli clare și impunerea lor. După conferințe, am comunicat Bisericii deciziile luate în Adunarea comitetelor, și le-am explicat detaliat, cum se va desfășura o slujba divină pe perioada carantinei.

Dacă preocuparea fiecăruia era Cina Domnului, noi am decis ca acest act să fie încă amânat. Majoritatea Bisericilor au început să dea Cina Domnului abea după o lună de la deschiderea lor. Din câte știu, majoritatea liderilor creștini au comandat pentru biserica lor un nou serviciu pentru Cină. În luna Iunie, la Tortona s-a dat Cina cu păhărele ( și vă asigur ca nici un membru prezent nu s-a împotrivit acestei decizii ).

Bisericile din Italia au comandat măscuțe, dezinfectanți, au modificat poziționarea fiecăruia în locașul de cult ( la noi la Tortona am introdus scaune de plastic mici, pentru a crea posibilitatea la un număr mai mare de participanți, cu distanță de minim 1 metru. ) Cu câteva zile înainte s-a măsurat distanța dintre scaune, am pus bandă adezivă care să evidențieze mai bine locul. S-a făcut sanificarea localului, dezinfectarea lui cu aparatură specială. Numărul stabilit de participanți este în funcție de câte scaune încap în locașul de cult, este scris pe un afiș la intrare, iar omul de ordine trebuie să fie atent ca numărul să nu fie depășit.

Au fost puși oameni de ordine care să se asigure că foarte participant care intră în locașul de cult, se încadrează în regulile impuse. Am luat termometru scanerizant, mănuși, anunțuri adezive lipite la intrare pentru a aduce aminte fiecărui participant care sunt regulile de bază pentru o slujba divină. Oamenii de ordine, cu ecuson de identificare, merg prin sală și analizează atent dacă se respectă regulile. Ei pot atrage atenția unui participant, dacă acesta din urmă nu respectă regulile carantinei.

Vă pot garanta, că respectând regulile, noi creștinii din Italia, am dat dovadă de înțelepciune și totodată, cum Biblia ne cere, de supunere față de dregătorii. Am trasat o viziune clară Bisericii, asigurând pe fiecare prezent, ca aceste reguli au un caracter strict medical, și nu unul de persecuție sau anticristic.

Ne adunăm de 3 luni de zile, și mulțumim lui Dumnezeu, nu am întâmpinat nici o problemă. Si dacă totul ar fi o exagerare, și dacă totul ar fi o minciună ( deși nu e ), noi tot avem datoria să respectăm legile impuse de autorități.

Îndemnul meu pentru frații mei din România, este acela de-a respecta aceste reguli. Nu va adunați la un loc fără să nu respectați cu strictețe ceea ce Protocolul impune. Dați dovadă de înțelepciune prin supunerea voastră. Dați dovadă de curaj prin respectarea acestor reguli.

Cunosc Biserici care au fost închise de autorități pentru ca nu au respectat regulile și evident, au devenit un focar de contaminare. Prin ce au fost ele lumină? Din contră, au adus un prejudiciu și mai mare Bisericii Domnului. Prin ce au făcut pe grozavii? Virusul există și face victime. Fă pe grozavul, respectând regulile și nu invers.

Indiferența față de aceste reguli va continua să creeze victime. Tot ce trebuie să facem noi este să nu avem pe conștiință aceste persoane care mor. Sa ne asigurăm că noi am făcut tot ce ne-a stat în putere să evităm o contaminare. Este datoria noastră ca Biserică și ca lideri spirituali.

Eugen Porcilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.