După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 iulie 2020

Trump anunță că va realiza un parc al statuilor "eroilor americani". Printre personalitățile de pe lista președintelui SUA se află și predicatorul evanghelic Billy Graham...


Presedintele Donald Trump a ordonat, vineri, guvernului federal sa proiecteze si sa construiasca un parc al statuilor "eroilor americani", ca raspuns la ceea ce el a numit miscarea revolutionara de stanga care "ne va sterge valorile", potrivit New York Times. Ideea lansata de Trump, intr-o America profund divizata, nu pare sa fie destinata sa potoleasca pasiunile, potrivit AFP.

Anuntul presedintelui american, facut fara consultare, vine intr-un context in care manifestantii incearca sa inlature statui, in special pe cele ale generalilor sudisti, pentru ca vad in asta glorificarea unui trecut rasist, arata HotNews.

Pentru Julian Zelizer, profesor de istorie la Universitatea Princeton, a explicat, conform AFP, ca anuntul lui Trump privind acest proiect este in primul rand un pas politic pentru presedintele american.

"Incearca sa foloseasca o anumita versiune a istoriei americane pentru a-si pune in miscare atacurile asupra "stangii radicale" si pentru a-i linisti pe conservatorii care pot fi frustrati de esecul politicii sale privind pandemia (de la Covid-19)", explica Zelizer, pentru AFP.

Intr-o prima lista, prevazuta in decretul prezidential, sunt mentionate nume precum George Washington, Martin Luther King, membra organizatiei "Underground Railroad" Harriet Tubman, Davy Crockett, predicatorul evanghelic Billy Graham, Ronald Reagan sau Antonin Scalia, judecator al Curtii Supreme si stalpul aripii conservatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.