După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 iulie 2020

Prelevarea ADN-ului și totalitarismul digital

În România suntem îngrijorați de restricțiile care ne împiedică să ne exercităm drepturile fundamentale pe perioada pandemiei. Chinezii probabil ar fi mulțumiți cu doar atât. Ei, însă, se confruntă cu un coșmar și mai mare în aceste zile: prelevarea ADN-ului de la milioane de bărbați și băieți.

E, spun experții, o formă de control și supraveghere a populației exercitate de comuniștii chinezi. O formă de tiranie și totalitarism biologic. O formă de supraveghere genetică. [Link: www.nytimes.com]

E această practică un indiciu pentru viitor?

Revelația aceasta a fost făcuta de un grup de oameni de știință australieni luna trecută. Conform autorilor, comuniștii chinezi intenționează să extragă specimene de ADN de la 35 până la 70 de milioane de bărbați și băieți chinezi. Comuniștii chinezi insistă că știrea este falsă, dar oamenii de știință insistă că este adevărată. Pretind, însă, să și aibă probele să o dovedească.

Din eroare sau nu, un document confidențial chinez a ieșit la iveală, conform căruia specimenele de ADN sunt luate pentru a asigura securitatea Chinei: "maintain public order and stability / menținerea ordinii publice și a stabilității".
Ceea ce, pe înțelesul românilor care au supraviețuit comunismul, înseamnă "păstrarea și asigurarea securității sistemului comunist chinez".

Conform autorilor studiului, testarea milioanelor de bărbați chinezi se face cu complicitatea unor instituții și corporații americane. Cu ajutorul lor, China creează "a gene bank / o bancă de material genetic".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.