După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 4 iulie 2020

Florin Ianovici 🔴 Iubesc harul. Dar adevărul?


Acesta este titlul mesajului de mâine. De ce un asemenea subiect?

El a locuit printre noi plin de har...
E tot ce am nevoie. Cine nu s-a întâlnit cu harul Său, cine nu a beneficiat de harul Său, cine nu s-a apropiat de scaunul harului, al îndurării cu deplină încredere? Harul Lui îmi dă puterea să mă apropii de Dumnezeu cu încrederea că sunt iubit, prețuit de Dumnezeu.
Dar Biblia nu se oprește aici.

...și de adevăr
Adică plin de sfințenie, de trăire evlavioasă, la înălțimea chemării Lui, potrivit cerințelor Lui. Problema este că până și cea mai bună zi a mea este ca o cârpă murdară în ochii lui Dumnezeu.

Cum se împacă harul și adevărul? Cum pot să stea pe același rând al versetului harul cu adevărul?

Harul este vindecare, adevărul însă aduce unele dureri de nesuportat.
Harul îl primim cu toată inima, dar adevărul ne chircește deseori inima.
Harul îți dă curajul să te apropii de Dumnezeu, dar adevărul te face să spui ca Petru: ,,pleacă de la mine căci sunt un om păcătos”

Cei mai mulți dintre noi suntem la extreme. Fie tragem de har să se potrivească cu viața noastră dezordonată, fără evlavie, fie împingem adevărul până acolo că ucidem orice milă, orice empatie față de cel căzut între tâlhari.

Nu trebuie să fim 50% har și 50% adevăr, ci 100% har și adevăr.

Haideți să învățăm să trăim în har si adevăr.

Slujba începe la 9,30 în pavilionul C1.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.