joi, 23 iulie 2020

Florin Ianovici 🔴 Dragoste de fiu


„Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis din cauza protocoalelor de siguranță. Ca să nu-și lase mama singură în cele mai cumplite momentul, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațăre în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de terapie intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.
Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.
Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.
Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă.”

Articol publicat de Digi 24

Dragostea nu te scapă din priviri.

Dragostea găsește mereu căi să ajungă la tine.

Dragostea rămâne până la capăt cu tine.

Uneori, tot ce ai de făcut este să găsești o fereastră. E adevărat că trebuie să urci ca să o găsești.

Dumnezeu deschide o fereastră în cer pentru tine ca să nu îți pierzi nădejdea. Stai linistit că ajutoarele sunt pe drum.

De unde știu?
Știu din Biblie: Isaia 54:10 – "Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine."

 Foto preluată: diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe Twitter


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.