După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 28 iulie 2020

100 de pastori, susținători pro-viață cer Democraților să elimine „extremismul avortului” din platforma partidului

Peste 100 de pastori, profesori și susținători pro-viață au solicitat Comitetului Național Democrat „să recunoască demnitatea umană sacră a copilului, înainte și după naștere” și să adopte o platformă de partid mai prietenoasă față de susținătorii pro-viață, informează Christian Post.
„Unii dintre noi sunt Democrați înregistrați, alții nu, dar apreciem angajamentul Partidului Democrat pentru drepturile omului, egalitate și dreptate”, au scris aceștia în scrisoarea adresată Comitetului Platformei Democrate, întocmită de grupul pro-viață Democrați pentru Viață.
„În consecință, solicităm Partidului Democrat să adopte politici care protejează atât femeile, cât și copiii: protecție legală pentru copiii nenăscuți, îngrijire prenatală îmbunătățită pentru femeile aflate în dificultate, în special femeile de culoare, alternative la avort și o cultură cuprinzătoare a vieții libere de violență, sărăcie și rasism”, se mai arată în scrisoare.
Scrisoarea menționează că SUA „este doar una dintre cele șapte țări, alături de Coreea de Nord, care permite practica oribilă a avortului selectiv după 20 de săptămâni de sarcină”.
Semnatarii cer Comitetului Platformei Democrate „să respingă testul litmus pentru membrii pro-viață care vor să obțină funcții în Partidul Democrat. În mod crucial, vă cerem să puneți capăt sprijinului explicit al platformei dvs. pentru extremismul avortului, precum avortul finanțat de contribuabili în America și în străinătate, la care se opun 60% și respectiv 70% dintre alegători”.
Anul trecut, Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale, și-a retras suportul pentru restricționarea finanțării federale a avorturilor, spunând că „așa cum nu am încercat niciodată să impun nimănui viziunea mea cu privire la momentul în care începe viața, nu am încercat niciodată să îmi impun părerea asupra cui ar trebui să plătească pentru asta”.
Steven Krueger, președintele organizației Catolici Democrați, a avertizat la acea vreme că „extrema stânga a partidului a avut influență asupra mai multor probleme, în special asupra temei avortului, care nu va ajuta candidații odată ajunși în alegerile generale”.
În februarie, membrii organizației Democrați pentru Viață și-au exprimat dezgustul față de poziția candidaților Democrați la prezidențiale, deoarece toți s-au opus interdicțiilor avortului târziu și reglementărilor de siguranță în industria avortului.
„Partidul Democrat s-a îndepărtat de avortul „sigur, legal și rar”, pentru a susține avortul până la 9 luni de sarcină,” denunță organizația Democrați pentru Viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.