După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 iunie 2020

Tony Berbece 🔴 Zece întrebări prin care îți poți testa relația de cuplu!

Am făcut acest test împreună cu soția mea pentru a vă ajuta să vă evaluați relația cu partenerul de viață și să realizați unde excelați și unde aveți nevoie de îmbunătățiri. La toate întrebările răspundeți pe o scară de la 1-10. Dacă punctajul este sub 30 de puncte, relația voastră conjugală este pe moarte, trebuie resuscitată imediat, dacă punctajul va fi sub 50 până la 30 de puncte, relația voastră conjugală este în mare pericol, dacă este între 50 și 70 de puncte înseamnă că mai este mult loc de îmbunătățire, iar peste 80 de puncte este excelentă.

1. Cât de des vă faceți complimente unul altuia, cât de des vă încurajați și vă mulțumiți pentru tot ce primiți unul de la altul, se întâmplă acest lucru zilnic sau tot mai rar?

2. Cât de des vă faceți cadouri sau mici atenții, cât de des sunteți atenți la nevoile celuilalt. Cât de des vă surprindeți partenerul cu lucruri sau gesturi care știți că-i vor însenina viața?

3. Cât de des comunicați unul cu altul? Vă spuneți unul altuia fricile, tentațiile sau problemele prin care treceți? În ce măsură sunteți ascultat de partener și ce grad de prietenie este între voi? Sunteți doar locatari ai aceluiași imobil, împărțiți niște facturi și creșteți copii sau sunteți și cei mai buni prieteni?

4. Relația intimă de cuplu este una sănătoasă, săptămânală, satisfăcătoare, suficientă sau vă ispitiți partenerul lăsându-l pradă poftelor, dând astfel prilej diavolului să intre în familia voastră cu isipite? Vă ocupați de acest aspect ca de unul care aduce sănătate fizică, psihică și morală sau îl ignorați, văzând-l neimportant? Dormiți împreună sau separat (în cazul acesta punctajul este minim)?

5. Vă implicați amândoi în treburile casei, în nevoie și educația copilului, în grija de cele materiale și în administrarea bunurilor familiei sau povara pică doar pe un singur partener? În ce măsură simțiți că treburile familiei și responsabilitățile sunt împărțite în mod echitabil?

6. Vă faceți timp de relaxare cel puțin o dată la două săptămâni (o plimbare în natură, un citybreack, o rupere de ritmul galopant al vieții prin ceva spontan și relaxant) sau trageți fără odihnă până când cedați fizic și psihic aducând în pericol relația voastră?

7. Cum este părtășia voastră cu Dumnezeu în rugăciune, post și citirea Scripturii? Faceți lucrul acesta zilnic împreună (cu copiii dacă aveți) sau nivelul spiritual al fiecăruia este diferit? Considerați că este imperios necesar timpul acordat creșterii spirituale sau că este cel mai neimportant aspect lăsându-l la coada listei de îndatoriri? 

8. Puneți preț pe ajutorare și implicarea în viețile celor sărmani și a celor care au nevoie de ajutorul vostru sau vă concentrați doar pe nevoile voastre? Duceți o viață egoistă, concentrându-vă doar pe scopurile voastre materiale sau faceți parte și altora din binecuvântările dăruite de Dumnezeu vouă?

9. Sunteți sociabili, lăsându-vă ajutați și cerând ajutor la nevoie sau duceți singuri tot greul fizic și spiritual? Sunteți de obicei rușinați în a povesti cu alți oameni mai puternici sau mai maturi în relația de cuplu cât și spiritual despre voi și eșecurile voastre? Credeți în puterea altora de a vă ajuta atât prin rugăciune cât și cu sfaturi sau sunteți prea mândri ca să apelați?

10. Cât de des vă certați, cât de ușor sunteți de scos din sărite, lăsați mânia și niertarea să apară distrugând orice armonie în familie și orice șansă de împăcare rapidă sau rezolvați ușor, stingând repede orice ceartă apare? Vă jigniți și vă umiliți unul pe altul cu grele cuvinte sau știți să vă abțineți preferând tăcerea, căutând împăcarea și reabilitarea?
Cu prețuire,
Toni și Gabriela Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.