După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 iunie 2020

Sodomiţii se simt ofensaţi de textul biblic 1 Corinteni 6:9, pretinzând că în original textul nu conține cuvântul "sodomie" și că ar fi fost o invenție a traducătorilor...


Uitați pe cine ofensează 1 Corinteni 6:9!

1 Corinteni 6:9 îl ofensează pe Bradley LaShawn Fowler, un membru al comunității "minorităților sexuale" din SUA.

E ofensat în mod special de referința din acest verset la "sodomie". Din această cauza, în iunie 2008, a dat în judecată două mari edituri creștine din America, Thomas Nelson Publishing și Zondervan Publishing House. Le-a acuzat de a fi tradus "eronat" 1 Corinteni 6:9, pretinzând că în original 1 Corinteni 6:9 nu conține cuvântul "sodomie" și că ar fi fost o invenție a traducătorilor.

Am menționat incidentul această sâmbătă în prezentarea mea live pe facebook în contextul discuției despre posibilele consecințe asupra creștinilor Americii a cazului câștigat de "minoritățile sexuale" la Curtea Supremă a SUA pe 15 iunie. Cum explicam deja săptămâna trecută, consecințele nu vor întârzia și vor fi cât se poate de serioase.

Cazul Fowler a fost intentat în Michigan, dar a fost respins. Cu toate acestea, el deja constituie un precedent. Așa a fost și cu căsătoriile între persoane de același sex. Primul proces de acest gen a fost intentat în America în 1972, iar dreptul la căsătorii unisex a fost dobândit, tot în tribunale, în 2015.


Nu este deci exclus ca ceea ce a început Fowler în 2008 să devină un trend ca urmare a deciziei din 15 iunie anul acesta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.