După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 23 iunie 2020

Peter Costea 🔴 Anti-rasismul irațional se transformă într-un anti-creștinism virulent


Am atenționat de mai multe ori în ultimele săptămâni, în transmisiile mele live pe Facebook de sâmbăta și interviurile pe care le-am dat, că anti-rasismul irațional devine anti-creștin. Afirmam, de fapt, că anti-creștinismul secularist e o formă crasă de rasism. Astăzi vă dau un exemplu concret: fanaticii anarhiști cer "distrugerea statuilor, icoanelor și picturilor" care îl portretizează pe Mântuitor ca fiind alb.

Shaun King e o persoana de culoare din SUA, fanatic de stânga și activist anti-creștin, care are peste 1 milion de urmăritori pe Twitter. În 2018 a fost considerat ca unul dintre cele mai influente 25 de persoane din lume.
Ieri, 22 iunie, a transmis prin Twitter, un mesaj rasist și anti-creștin care trebuie cunoscut de creștinii din toată lumea. Redau doar frazele mai relevante, iar cei care doriți, puteți citi întregul mesaj aici: www.thefederalist.com

Spune el: "I think the statutes of the white European they claim is Jesus should also come down. They are a form of white supremacy. … All murals and stained glass windows of white Jesus, and his European mother, and their white friends should also come down. They are a gross form of white supremacy. Created as tools of oppression. Racist propaganda. They should all come down. / În opinia mea, statuile europeanului alb pe care ei îl consideră a fi Iisus trebuie să fie dărâmate. Ele constituie o formă de supremație albă … Toate pictografiile și picturile pe sticlă ale lui Iisus ca persoană albă, cât și a mamei lui europene, dar și al prietenilor lor albi, ar trebui dărâmate. Ele constituie o formă crasă a supremației albe. Au fost create ca unelte de opresiune. Propagandă rasistă. Toate ar trebui dărâmate".

Incidentul din 25 mai din Minneapolis a schimbat și el lumea occidentală. Ne-a amintit tuturor că rasismul încă sălășluiește în mulți dintre noi. Afirmam atunci și o spun din nou azi, toți avem în noi sâmburii prejudecăților și ai rasismului. Inclusiv persoanele de culoare.

Rasismul este universal. Nu ne așteptam, însă, ca incidentul din 25 mai să deschidă porțile urii și dezlănțuirilor iraționale și anarhiste care se petrec în fiecare zi. Ne confruntăm cu un anarhism rasist. Tragedia din 25 mai se transformă într-o tragedie și mai tristă. Într-un coșmar.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.