După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 24 iunie 2020

Europarlamentarii pro-israelieni din Uniunea Europeană se aliază pentru stoparea terorii împotriva Israelului

Marți, 23 iunie, Bruxelles – Subvențiile europene acordate Autorității Palestiniene pot ajunge în mâinile teroriștilor care atacă Israelul. Aceasta este concluzia unui raport al agenției Palestinian Media Watch, care a fost prezentat marți în cadrul unei întâlniri organizate de eurodeputații Bert-Jan Ruissen (NL) și Charlie Weimers (SE).
Parlamentarii europeni dintr-o gamă largă de partide politice au participat la un webminar educațional organizat de Israel Allies Foundation (IAF), Palestinian Media Watch (PMW) și European Christian Political Movement (ECPM), întâlnire care s-a concentrat pe utilizarea necorespunzătoare a finanțării Autorității Palestiniene.
Președintele IAF, Josh Reinstein, a deschis întâlnirea mulțumind membrilor parlamentarilor din grupul UE Israel Allies, precum și celorlalți parlamentari prezenți pentru disponibilitatea lor de a prezenta adevărul cu privire la destinația banilor europeni.
Directoriul PMW, Itamar Marcus, a prezentat apoi concluziile referatului său privind lacunele nefericite din legislația UE pentru combaterea terorismului.
„În 2017, UE a incriminat o listă lungă de activități de sprijin terorist. Dar UE finanțează Autoritatea Palestiniană, care aproape în fiecare zi desfășoară acțiuni în sprijinul terorismului. Dacă Autoritatea Palestiniană ar desfășura astfel de activități în Bruxelles, autorii ar ajunge la închisoare. Cum poate finanța UE teroriștii din afara UE care ar fi trimiși la închisoare în UE? De ce cetățenii non-UE nu merită aceeași protecție împotriva terorismului pe care o merită cetățenii UE?”
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.