După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 30 iunie 2020

Declarații șocante de ultimă oră: "Statuile lui Isus Hristos sunt o formă brută de suveranitate albă și ar trebui date jos"

Activistul pentru justiție socială Shaun King a dezlănțuit luni o mulțime de comentarii pe rețelele de socializare, susținând că statuile lui Isus Hristos sunt „o formă de supremație albă” și ar trebui doborâte.
King este co-fondatorul Real Justice PAC și sprijină mișcarea Black Lives Matter, împărtășind opiniile sale despre injustiție prin intermediul social media.

Observațiile sale apar ca urmare a morții lui George Floyd pe 25 mai și a apariției protestelor și activismului declanșat pe tema nedreptatății rasiale și a egalității.

În toată țara, protestatarii au vandalizat și au doborât statui care reprezintă istoria SUA, de la generalii confederați la președintele George Washington.

Acum, Fiul lui Dumnezeu este atacat și el.

Într-o serie de tweet-uri, King a declarat că "statuile albului european pe care ei pretind că este Isus ar trebui să fie doborâte. Ele sunt o formă de supremație albă. Întotdeauna au fost."

El a continuat: „Toate picturile și vitralii ale lui Isus alb, ale mamei sale europene și ale prietenilor lor albi ar trebui să le calce pe urme. Sunt o formă brută de supremație albă. Create ca instrumente de opresiune. Propagandă rasistă. Toate ar trebui să cadă."

Activistul a susținut că „Isus alb este o minciună” și „este un instrument de supremație albă creat și avansat pentru a ajuta oamenii albi să folosească credința ca instrument de opresiune”.

Comentariile lui King au primit un răspuns puternic din partea comunității creștine.

Jenna Ellis, consilieră juridică principală a președintelui Trump, și-a apărat credința și dorința de a susține creștinismul.

"Dacă încearcă să anuleze creștinismul, dacă încearcă să mă forțeze să îmi cer scuze sau să-mi revendic credința, nu mă voi apleca, nu voi rătăci, nu mă voi rupe. Pe Hristos, Stânca solidă stau. Și sunt mândră că sunt americancă ”.

Răspunsul lui King către Ellis a subliniat că ea „pur și simplu își apără albul. Albitatea creștină are nevoie de Isus alb. Atacă-L pe Isus alb, iar tu îi ataci credința”.

Matt Schlapp, președintele Uniunii Conservatoare Americane, a replicat: "Dacă veți face o mișcare asupra bisericii Sale, sunt acolo. Va trebui să prindeți statuile lui Isus și Maria din mâinile noastre reci și moarte."

Un alt comentariu împotriva declarațiilor lui King a explicat că sfâșierea reprezentărilor Mântuitorului nostru Iisus Hristos este o formă de rasism în sine.

"Există o lungă istorie frumoasă a oamenilor care-l înfățișează pe Isus care se uită familiar la locul și cultura lor. Isus nu este despre rasă și a spune să dărâmăm înfățișări care apar într-un context european-dominant este la fel de rasist ca să-i îndepărteze de orice cultură."

Într-un e-mail către CBN News, Paris Dennard, consilier principal pentru comunicații pentru Comitetul Național Republican pentru Black Media Affairs a declarat: "King Shaun și elementele de stânga radicală ale partidului democrat au mers prea departe, instigând revoltatorii să dărâme statuile lui Isus Hristos. Președintele Trump a fost corect atunci când a vorbit despre faptul că nu există niciun sfârșit pentru acești liberali care doresc să se dărâme statui ale oamenilor cu care nu sunt de acord ".


"Fiecare creștin ar trebui să fie tulburat de Shaun King și acum primarul din New York, Bill DeBlasio, care amenință să închidă definitiv bisericile care sfidează ordinele sale de adunare. Acesta este un atac liberal la credință, iar Joe Biden trebuie să se implice pentru lăcașurile de cult, enoriași, pastori și acum statuile lui Isus ”, a continuat el. "Din fericire, președintele Trump a demonstrat o conducere excelentă în favoarea libertății de adunare, de exprimare și de religie pentru credincioșii din America."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.