După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 iunie 2020

Amendamentul privind necesitatea acordului părinților pentru participarea elevilor la orele de educație sexuală a fost votat de Camera Deputaților

Amendamentul formulat de către mai mulți deputați prin care orele de educație sexuală din școli pot fi urmate de elevi doar cu acordul părintelui sau tutorelui a fost votat de către Camera Deputaților, după cum a aflat ActiveNews.
Potrivit unui amendament la Legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului inițiat de parlamentarii PSD și PNL, educația sexuală în școli trebuie să se desfășoare doar cu acordul scris al părinților.

După cum informa ActiveNews, amendamentul a fost propus marți, 26 mai și miercuri, 3 iunie, a fost votat în plenul Camerei Deputaților.

Propunerea a fost votată cu 269 de voturi „pentru”, 35 de abțineri și 3 „împotrivă”. Din lege se elimină sintagma „educație sexuală” și a fost înlocuită cu „educație sanitară”.

„Derularea sistematică în unitățile școlare, cu acordul scris al părinților sau al reprezentanților legali ai copilului, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sanitară pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor”, potrivit amendamentului mai sus menționat.

Liderii USR și PLUS s-au opus acestui amendament. USR a fost inițiatorul legii care a introdus educația sexuală în școli, fără acordul părinților, legea fiind promulgată de președintele Iohannis pe 3 aprilie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.