După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 mai 2020

✡ „Ziua Ierusalimului”: Acum 53 de ani, orașul a fost reunit (VIDEO)


Ziua este marcată de obicei de o plimbare în cartierul musulman al Orașului Vechi care se încheie la Zidul Plângerii.
Cu toate acestea, datorită coronavirusului, anul acesta amploarea evenimentului va fi mai redusă și mai adaptat la pandemie. În loc să meargă pe străzi, 700 de persoane vor avea voie să formeze un lanț uman în jurul multor porți ale Orașului Vechi.
Conform datei din calendarul ebraic, după lupte intense în Războiul de șase zile, parașutiștii armatei israeliene au preluat controlul asupra Muntelui Templului și a Zidului Plângerii.
”Muntele Templului este în mâinile noastre”, a spus colonelul Motta Gur într-un comunicat. O declarație care rămâne una dintre cele mai cunoscute din istoria statului ebraic până în zilele noastre.


Cântecul popular israelian „Ierusalimul de aur” – în ebraică, Yeroushalayim Shel Zahav – a fost scris de Naomi Shemer și cântat de Shuli Natan după reunificarea Orașului Sfânt în 1967. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.